Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! A legjobb tippek emésztési problémák ellen Gyümölcsös-joghurtos desszert Ha szeretnél egy gyümölcsös rágcsálnivalót, imádni fogod ezt az egyszerű reggeli finomságot. Kombináld a ropogós zabot és a magvakat friss bogyós gyümölcsökkel és natúr joghurttal. Ez a variáció jóval egészségesebb, mint […]
A legjobb tippek emésztési problémák ellen
Gyümölcsös-joghurtos desszert
Ha szeretnél egy gyümölcsös rágcsálnivalót, imádni fogod ezt az egyszerű reggeli finomságot. Kombináld a ropogós zabot és a magvakat friss bogyós gyümölcsökkel és natúr joghurttal. Ez a variáció jóval egészségesebb, mint a bolti változat, ami gyakran tele van cukorral. Fogyasztása ajánlott reggelire, vagy ebéd után desszertként. Kiváló vegetáriánusok, valamint tojás- és szójamentes étrended követők számára.
Előkészítés: 10 perc
Főzési idő: 5 perc
Hozzávalók 4 adaghoz:
15g kókuszreszelék
2 evőkanál makadámdió felaprítva
2 evőkanál kesudió felaprítva
1 evőkanál tökmag
50g zab
½ tk őrölt fahéj
1 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál almalé
60g friss áfonya
60g friss málna
75g szeletelt eper
150g natúr joghurt
Elkészítése: Helyezd a kókuszt, a dióféléket, a magvakat és a zabot egy tálba, majd szórd meg őket az őrölt fahéjjal. Öntsd hozzá az olajat és az almalevet, és keverd össze. Melegítsd fel egy serpenyőben a zabos keveréket. Pirítsd alacsony lángon 5 percig, kevergesd gyakran, amíg aranybarna nem lesz. Hagyd hűlni. Keverd össze a bogyós gyümölcsöket egy kis tálban. Oszd el a gyümölcskeveréket 4 pohárba vagy edénybe, és a tetejére rakj mindegyiknek egy kanálnyi joghurtot. Oszd négyfelé a zabos keveréket, majd tálald.
Tápanyagtartalom adagonként:
Kalória: 243kcal
Fehérje: 7g
Szénhidrát: 15.5g (ebből cukor: 6.7g)
Zsír: 17g (telített zsírsavak: 4.4g)
Barackos kehely
Előkészítés: 5 perc
Főzési idő: 14 perc
Hozzávalók 8 adaghoz:
200g zab
2 evőkanál méz
1 evőkanál napraforgóolaj
150g aszalt gyümölcs
100ml natúr joghurt
1 evőkanál cukormentes baracklekvár
Elkészítése: Keverd össze a 200 gramm zabot a mézzel és a napraforgóolajjal, majd oszlasd el a keveréket egy tepsiben. Süsd 200 fokon 6-7 percig. Keverd össze, majd süsd újabb 7 percig. Hűtsd le, utána pedig keverd össze 150 gramm aszalt gyümölccsel (így 8 adagot kapsz). Egy adaghoz keverd össze az így kapott keveréket 100 ml natúr joghurttal és egy evőkanál cukormentes baracklekvárral egy pohárban.
Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!