Főoldal > DIÉTA > 2012 legőrültebb és legemlékezetesebb sztárdiétái

2012 legőrültebb és legemlékezetesebb sztárdiétái

diétatáplálkozás
0

Írta: and

Michael Phelps – diéta A legyőzhetetlen olimpikon és világbajnok tippje egyszerű: fehér kenyér, tészta

Michael Phelps – diéta

A legyőzhetetlen olimpikon és világbajnok tippje egyszerű: fehér kenyér, tészta, majonéz és sajt minden mennyiségben? Nem hiszel a szemednek? Na ja, de biztosan nem is edzel annyit egy nap, amennyit Michael. Napi 10 km-t úszik, legalább 500 felülést végez, és ehhez jönnek még az „általános” kondigyakorlatok. Ennyi mozgás mellé kell is az energia!

Beyond – diéta

Az egyik legújabb őrület Isabel De Los Rios életmód-tanácsadó és tréner nevéhez fűződik, és bár komplex diéta edzéstervvel és receptekkel, nagyon egyszerű az alapja: ne egyél margarint és olyan növényi olajokat, amiben sok a transzzsír, ne igyál cukros üdítőket, ne dőlj be a szójának és kerüld a tartósítószerrel készült ételeket.

Raspberry Ketone – diéta

A Raspberry Ketone egy fogyasztótabletta, és mint ilyen, elég sok kétkedésre ad okot, de ez nem akadályozta meg abban, hogy 2012 harmadik legnépszerűbb módszere legyen. A tabletta málnát, keserű narancsot, guarana-kivonatot, fehér vesebabot és virágport tartalmaz, és állítólag csodákra képes a bevitt kalóriák csökkentése nélkül. Hm.

adriana2.jpg ()Pink Method – diéta

Ennek a trendi nevű, háromfázisú diétának az alapjai azok a pink színű smoothie-italok, amiket az ötletgazda, Cynthia Pasquella életmód-tanácsadó forgalmaz. A smoothie-k mellett természetesen sok proteint, többek közt csirkét, halat, zöldségeket és teljes kiőrlésű pékárut, valamint barna rizst tartalmaz a menü. Ki hitte volna?

Adriana Lima – diéta

Mondatnánk, hogy Adriana Lima (a fotón) könnyen beszél, hiszen a Victoria’s Secret-modell a világ jelenleg negyedik legszebb nője. Adriana azonban megdolgozik a sikerért: reggelire csupán egy tojásfehérjét, egy pohár natúr joghurtot vagy egy kis adag zabpelyhet eszik, ebédre csirke- vagy pulykamellet vagy halat salátával, a vacsija pedig zöldségekből áll. Talán mégsem olyan könnyű szupermodellnek lenni…

Miranda Kerr  – diéta

Orlando Bloom neje szintén nem a véletlennek köszönheti bomba külsejét: kizárólag bio és organikus ételeket fogyaszt, ráadásul a vércsoport-diéta elkötelezett híve. Egy kis részlet Miranda menüjéből: rostital kelkáposztával, spenóttal, uborkával, petrezselyemmel, céklával és citrommal, proteinital nyers kakaóval, méhpollennel és kókuszvízzel, zabpehely fekete áfonyával, organikus tojás. Hát, talán ezért fest úgy gyermekszülés után is, mint egy éhes kislány…

Marisa Miller – diéta

A modellből lett énekes-színésznő diétája tűnik a legbarátságosabbnak: a reggeli főtt tojás, teljes kiőrlésű muffin, mogyoróvaj és lekvár, az ebéd tonhal búzakenyérrel, az uzsonna gyümölcs, a vacsora pedig csirke vagy hal salátakörettel. Emellett nem felejtette el az edzést sem, 40 perc kardiót 40 perc erősítő gyakorlat követ az egész testre, majd 10 perc nyújtás. Ez nem is hangzik olyan szörnyen, igaz?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X