Főoldal > DIÉTA > Szakított! Ismét szingli a gyönyörű színésznő

Szakított! Ismét szingli a gyönyörű színésznő

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Anna Kendrick azon kevesek egyike Hollywoodban, akik inkább filmjeiknek köszönhetően kerülnek szóba, mint magán&

Anna Kendrick azon kevesek egyike Hollywoodban, akik inkább filmjeiknek köszönhetően kerülnek szóba, mint magánéletük örömteli vagy épp szomorú eseményei miatt. Most viszont mégis kapcsolatáról beszél a világ, pontosabban azt találgatják, miért vetett véget a románcnak a színésznő és szerelme.

A híresség ugyanis 2009 óta jóban-rosszban kitartott a brit rendező, Edgar Wright mellett, ám a pár barátai arról számoltak be a sajtónak, hogy kettejük kapcsolata a közelmúltban véget ért. A szakítás dráma nélkül zajlott, sőt, ha hihetünk a szószátyár ismerősöknek, szinte egy baráti beszélgetésként ment végbe.

„Anna és Edgar továbbra is nagyon szeretik egymást, ezért a jó viszonyt megőrizve váltak el. Szeretnének barátok maradni a jövőben, és erre minden esélyük meg is van, mivel mindketten intelligens, vicces emberek. Most viszont elsősorban a munkájukra akarnak koncentrálni” – kotyogta ki az egyik barátjuk.

A 27 éves színésznő szóvivője annyit mondott, hogy ő nem kívánja kommentálni az ügyfele magánéletére vonatkozó kérdéseket és találgatásokat, a rendező sajtósa pedig egyelőre nem reagált a híresztelésekre.

anna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sokan egyébként biztosra veszik, hogy a szépség nem szomorkodik sokáig a szakítás után, sőt, egyesek szerint máris van valakije, mivel nemrég nagyon csábos képeket posztolt magáról az Instagramon, mexikói vakációjának legszuperebb fényképei közül.

A szexi sztár nem szívesen beszél a magánéletéről, de annyit elárult korábban, hogy szeret utazgatni, és szabadidejében örömmel néz otthon filmeket, vagy a barátaival lóg. Hozzájuk kapcsolódik egyik korábbi célkitűzése is: szeretne megtanulni biliárdozni.

De nemcsak a biliárdasztal körüli sürgés-forgás jelenti számára a mozgás örömét, hanem a rendszeres testmozgás is. Mivel alacsony lány, gyorsan meglátszik rajta, ha többet eszik és kihagyja az edzéseket, ezért olyan mozgásformákkal igyekszik megőrizni alakját, melyekhez mindig van kedve.

„Mivel csak 163 centi magas vagyok, oda kell figyelnem arra, hogy ne rakódjanak rám a kilók, mert kevés is meglátszik rajtam. Leginkább kardiózni szeretek, nagy kedvencem a futás, de az edzőteremben az ellipszistrénert is megkedveltem” – árulta el korábban.

A kardió gyakorlatokkal a sztár nemcsak az anyagcserét és a zsírégetést serkentheti, hanem állóképességét is növelheti. Ezen kívül pedig a jóga nagy rajongója, amivel izmai megdolgoztatása mellett lelki egyensúlyáért is sokat tehet.

„Diétázni viszont nem tudok, mert semmit sem vagyok képes megtagadni magamtól, amit megkívánok. De a mértékletességre nagyon figyelek” – mondta egy interjúban. Majd azt is elárulta, hogy legnehezebben talán a tejfölös pogácsára mond nemet – ez magas zsírtartalma ellenére is Anna kedvenc finomságának számít.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X