Főoldal > DIÉTA > Tavaszi megújulás – Kezdd el most! (x)

Tavaszi megújulás – Kezdd el most! (x)

diétatáplálkozás
0

Írta:

42 nap alatt le lehet fogyni végleg? Sok embernek életen át tartó küzdelem a túlsúly. A tutifogy&aacute

42 nap alatt le lehet fogyni végleg?

Sok embernek életen át tartó küzdelem a túlsúly. A tutifogyás.hu csapata nem kisebb ígérettel hirdette január elején indult hat hetes programját, minthogy végleg segít megszabadulni a felesleges kilóktól. A 450 résztvevő a program során részletes életmód-tanácsokat, edzéstervet, táplálkozási tippeket, fitnesz-szalagot és természetes étrend-kiegészítőket kapott – no és minden nap motiváló leveleket, mivel Benkovics Péter vezető életmód-tanácsadó szerint a kitartás hiánya a legfőbb oka a fogyókúrák kudarcának. A program nem akar divatot teremteni, nincsenek furcsaságai, egyszerűen összefoglalja azokat a lelki és testi törvényszerűségeket melyek a túlsúlyt okozzák, és segít azokon változtatni. A hat hét után készült felmérés szerint a résztvevők 94%-a elégedett volt a programmal; az akár 15 kg-os fogyás mellett pedig 86%-uknak javult az önbecsülése, 93%-uknak pedig a közérzete is! A szervezők a nagy sikerre való tekintettel újra elindítja a továbbfejlesztett Tutifogyás Program 2.0-t, mely április 2-tól ígéri az első ezer jelentkező számára, hogy végleg segít leszámolni a túlsúllyal.

További információ és jelentkezés: www.tutifogyás.hu

netamin_fokep.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Méregtelenítés és fogyókúra egy csomagban

Közeledik a fürdőruhaszezon, és jön a kemény elhatározás, hogy belekezdünk egy fogyókúrába.

Nem mindegy, hogyan látunk neki! Ha csak kevesebbet eszünk, alacsony tápértékkel, a szervezetünk kétségbeesetten próbálja majd hasznosítani az utolsó morzsákat, így reagálva a drasztikus tápanyag bevitel-csökkenésre és csökken a szükséges vitamin és ásványi anyag bevitele is. Lehet, hogy komoly eredményt nem érünk el, viszont testileg-lelkileg megvisel minket az önsanyargatás, és fáradtabbnak érezzük majd magunkat. Készítsük hát fel a szervezetünket a fogyókúrára!

Még egy hétköznapi étkezés is megterhelheti a májat, a vesét és az egész emésztőrendszert, és sok méreganyagot is vihetnek be a szervezetünkbe. A méreganyagok jelenléte sok baj forrását hordozhatja, de a lerakódott salakanyagok is veszélyesek, mivel korlátozzák a hasznos tápanyagok, ásványi anyagok vagy vitaminok felszívódását. Az első lépés, ha megszabadítjuk szervezetünket a mérgektől és a lerakódott salakanyagoktól. Egy jó méregtelenítő és béltisztító kúra gondoskodik mindezekről. Ezek után egy fogyókúra sokkal eredményesebb lehet, mivel a tápanyag felszívódás hatékonyabb, könnyebben pótolhatjuk az ásványi anyagokat és vitaminokat, ráadásul a méregtelenítés erősítheti az immunrendszerünket.

Méregtelenítő és/vagy béltisztító kúra sok létezik, bár ezek egy részéhez általában a hétköznapitól eltérő körülményeket kell biztosítanunk. Szerencsére már léteznek olyan komplex megoldások is, amelyekhez olcsón, mindössze néhány kattintással hozzájuthatunk, és nem kell komoly rákészülés sem az alkalmazásukhoz. Egy ilyen méregtelenítéssel kombinált fogyókúra után pedig könnyebben nézhetünk szembe a tavasz, majd pedig a nyári fürdőruha szezon kihívásaival.

A Simplex termékcsalád megoldást nyújt a méregtelenítésre és a fogyókúrára is a Vital csomag, és a vitaSlim tabletta formájában.

További információ: www.simplexvital.hu és www.ananaszdieta.hu oldalakon

simplexvital_fokep.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X