Főoldal > DIÉTA > Így lett híres egy pillanat alatt a gyönyörű modell

Így lett híres egy pillanat alatt a gyönyörű modell

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

A sikerhez és a hírnévhez gyakran nem elég szorgalmasnak, tehetségesnek és szépnek lenni, sőt, a

A sikerhez és a hírnévhez gyakran nem elég szorgalmasnak, tehetségesnek és szépnek lenni, sőt, a leggyakrabban kell még egy kis plusz. Ezt nevezhetjük talán szerencsének, vagy mondhatjuk úgy, hogy valaki jókor van jó helyen.

Ez a faktor hiányzott eddig a gyönyörű Katherine Webbnek is, akit jó néhányan ismertek ugyan, mert ő a jelenlegi Miss Alabama, de a szélesebb körű ismertség mostanáig váratott magára. A szépséget januárban szúrták ki a kamerák, amikor a közönség soraiban ülve szurkolt amerikai focista kedvesének, A. J. McCarronnak az állami bajnokság döntőjében.

A kommentátorok teljesen odáig voltak a gyönyörű modell láttán, aki a nézőket sem hagyta hidegen: Katherine twitteres követőinek száma egyetlen éjszaka alatt 2300-ról 125 000 körülire nőtt. A 23 éves szépség viszont nyugodtan és szerényen fogadta a hirtelen jött népszerűséget.

„Azt hiszem, mindannyiunknak vissza kellene gondolni arra, kik is az igazi győztesek, és ez az alabamai futballcsapat. Olyan sokat készültek erre a szezonra, és másodszor is ők bizonyultak a legjobbaknak… ez csodálatos teljesítmény. Persze nekem is jól esik a figyelem, és azt megígérhetem, hogy továbbra is mindent megteszek a csapat érdekében, és szurkolni fogok a barátomnak, A. J.-nek” – nyilatkozta.

katherine2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Katherine tehát számos rajongót szerzett magának az elmúlt időszakban, sőt, februárban a világhírű Sports Illustrated magazinban is szerepelt. Ugyanakkor olyanok is vannak, akik szerint bár különleges szépség, nem tartana itt ügyes plasztikai sebészek nélkül.

Az egyik sztárplasztikákkal foglalkozó internetes oldalon például az olvasható, hogy a szépség többször is feltölttette az ajkait, illetve a melleit is megcsináltatta, hogy izmos és nőies alakja még tökéletesebb legyen.

Megint mások szerint ezzel nincs is semmi baj, ha ő így boldog és elégedett, márpedig úgy tűnik, hogy ez a helyzet. „Most minden rendben van az életemben. Kiegyensúlyozott vagyok, és nagyon szeretem a barátomat. Örülök, hogy így megtaláltuk egymást A. J.-vel” – mondta nemrég egy interjúban.

Katherine kiegyensúlyozottsága a rendszeres mozgásnak az egészséges étrendjének is köszönhető. Hosszú, vékony végtagjai láttán biztosan a kardiózás szerelmese: nem lennénk meglepve, ha szinte a hét minden napján lejárna az edzőterembe, ahol futópadon vagy ellipszistréneren töltene legalább 30-45 percet.

A kardió mellett valószínűleg a kis súlyokkal végzett súlyzós gyakorlatok, illetve a guggolások, kitörések, fekvőtámaszok is edzésprogramjának részei, nem is beszélve a felülésekről, melyekből több sorozatot is megcsinálhat.

Mivel már a gimiben modellkedett, a szépség korán megtanulhatta, hogy vékony alkatát ne koplalással, hanem rendszeres étkezésekkel próbálja megőrizni, melyek során egészséges ételeket fogyaszt, kis adagokban. A friss zöldségeket és gyümölcsöket nagyon szereti, ezért nem okoz számára nehézséget, hogy ezeket válassza édességek vagy gyorséttermi kosztok helyett.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X