Főoldal > DIÉTA > A meleg víz remekül fogyaszt

A meleg víz remekül fogyaszt

fogyásfogyasztgasztromelegmeleg vízreggelivíz
0

Írta:

Elég csak ránézned Maria Menounous hibátlan alakjára (különös tekintettel a feszes hasizmára), hogy belásd: valamit nagyon jól csinál ez a nő. Szeretnéd tudni, mi is a titka? Most eláruljuk!

 

Megdöbbentő, de hatásos

A görög származású, amerikai színésznő mindig kéznél tart egy kis meleg vizet. „A meleg víz egyszerűen varázslatos” — áradozik Maria, akinek nyugodtan hihetünk, hiszen az alakja harminc fölött is kifogástalan. „A meleg víz eltelít. Ugyanakkor méregtelenít, valamint segít a stressz elűzésében is amellett, hogy meggyorsítja a gyomorban az ételek megemésztését. Figyeld meg, hogy óhatatlanul is kicsit kevesebbet fogsz enni, ha meleg vizet is kortyolgatsz” — mondja.   

viz2.jpg ()Egyértelmű, hogy a víz elő tudja segíteni a teltségérzet kialakulását minden étkezéskor. „Igyál meg egy nagy pohár vizet — bármilyen hőmérsékletű is — az étkezés megkezdése előtt, vagy evés közben. Meglátod, ez segíteni fog abban, hogy hamarabb úgy érezd, tele vagy” — állítja dr. Keri Gans. Ha pedig attól, hogy felmelegíted egy kicsit a vized, többet fogsz inni belőle, akkor az csak jó választás lehet.

Ki szeretnéd próbálni?

Tekints úgy a meleg vizes üvegedre, mint ami kiváló alapanyagául szolgál egy csésze forró teának, amit ha megiszol, ad egy kis energialöketet és segít pár percre ellazulni. Kortyolgasd el a gőzolgő italod, és meglátod, hogy egy szempillantás alatt elűzi a stresszt — ami különösen jó dolog, mióta tudjuk, hogy a feszültség szoros összefüggésben áll a súlygyarapodással.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X