Főoldal > DIÉTA > 3+1 tipp a sztárok álomalakjáért

3+1 tipp a sztárok álomalakjáért

diétaegészségfogyásgasztrosztár
0

Írta:

Irigyled Elle MacPherson vékonyságát, vagy Britney szexi idomait? Olyan alakot szeretnél, mint a sztároké, de azt hiszed, lehetetlen? Hát, nem az! Összeállításunkból kiderül, mit tesznek a legdögösebb hírességek az álomalakért – neked csak utánoznod kell őket, és az eredmény nem marad el!

 

Elle Macpherson

Egy bőrápoló termékeket gyártó cég nemrég készíttetett egy felmérést, melynek tanúsága szerint a nők a 49 éves Elle vonalait irigylik – még mindig! A kérdőívet kitöltők 50%-a szeretne úgy kinézni bikiniben, mint „A test”-nek is becézett szupermodell. És hogy mi a titka? „Élvezem az edzéseket, és bár megnézem, mit eszem, azért nem vagyok túl szigorú magamhoz” – mondta szerényen a sztár.

Britney Spears

Bár voltak az életében hullámhegyek és hullámvölgyek, Britney újra és újra bebizonyítja a világnak, hogy számolni kell vele. Emellett az alakjáért is folyamatosan megdolgozik: újabban kemény táncpróbákra jár, mert kétéves szerződés várja Las Vegasban, ahol mindig fitten kell színpadra lépnie. „Tudom, nem volt mindig így, de élvezem a mozgást. A fellépések pedig új célt adtak nekem” – árulta el a kétgyerekes sztáranyuka, aki a tánc mellett rendszeresen végez súlyzós edzéseket is karjai és lábai tökéletesre formálásának érdekében.

vanessa2.jpg ()

Vanessa Hudgens és Nina Dobrev

A sztárok nagy többsége kipróbálja a jógát, és közülük sokan meg is szeretik. Vanessa Hudgens és Nina Dobrev például már jó ideje hot jógával tartják formában magukat, melynek lényege, hogy a gyakorlatokat 38 fokra felfűtött teremben végzik. „Így nemcsak a vonalaimért teszek, hanem a bőröm szépségéért is, ugyanis ebben a melegben kitágulnak a pórusok, és jobban tisztul a bőr” – mondta korábban Nina.

Lena Dunham

A híresség a Marie Claire magazin brit kiadásának címlapján mutatta meg a világnak, hogy egy nő akkor is gyönyörű, ha épp van rajta néhány pluszkiló. „Csodálatos érzés, ha egy olyan tervező öltöztet, aki szerint a telt lányokra nem csupán egy öves zsákot lehet húzni. Én remekül érzem magam a bőrömben, és köszönöm, hogy ezt a fotózáson is megmutathattam” – nyilatkozta a sztár, aki olykor egy kis sétával tesz alakja és jókedve megőrzéséért. Lefogyni pedig esze ágában sincs, mert most épp így érzi a legjobban magát.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X