Főoldal > DIÉTA > Nyári Dia testre feszülős ruhában mutatta meg alakját

Nyári Dia testre feszülős ruhában mutatta meg alakját

alakformaNyári Dia
0

Írta:

Nyári Dia nem rejti véka alá bájait, és nagyon jól teszi!

Nyári Dia remek ruhaválasztással ment az egyik hazai díjátadó gálára. A fiatal anyuka büszke formás idomaira, amit a ruhája csak tovább emel. A Barátok közt egykori színésznője rengeteg dicséretet kapott követőitől:

Nagyon jól áll ez a ruci,csini vagy és anyaként is büszke lehetsz magadra! – írta az egyik. “Gyönyörűen áll ez a ruha! Nagyon szépséges vagy!” – kommentelte egy másik rajongó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@joyhungary SMA 🎀 Ruha: @sugarbirdofficial Haj: @stylebarbudapest @szilovicsgergo Smink: @maccosmetics @maccosmeticshu @zsanizilahi 💋💄

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés, Jún 13., 2019, időpont: 11:47 (PDT időzóna szerint)

A színésznő egy korábbi bejegyzésében arról is mesélt, hogy inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, így most kemény diétára fogta orvosa.

“… egy jó kis cukorterheléses vérvétel után kiderült, engem is utolért a már-már népbetegséggé vált inzulinrezisztencia. Sajnos igaza lett, így most kíméletlen diétára fogott, ami teljesen eltérő attól, ahogy eddig étkeztem. Igyekeztem száműzni a szénhidrátot a mindennapjaimból, de kiderült, nekem nem erre van szükségem. Kötelező szénhidrátot fogyasztanom, de nem mindegy milyen formában és mennyit” – írta bejegyzéséhez Nyári Dia.

(Címlapi kép: Nyári Dia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X