Főoldal > DIÉTA > Napi 5 liter kólán és pizzán élt egy nő, kórházba került

Napi 5 liter kólán és pizzán élt egy nő, kórházba került

diétaételfüggőség
0

Írta:

A 42 éves Kelly McCracken igazi ételfüggő volt, akit orvosai komolyan figyelmeztettek, az életével játszik.

A 42 éves Kellyt súlyos magasvérnyomás-betegséggel és diabétesszel diagnosztizálták orvosai. Közölték vele, ha ezt az életvitelét folytatja, akkor nem sok jóra számíthat. A fiatal anyuka igazi függője volt az ételeknek, napi 2 tábla csokin, rengeteg pizzán és 5 liter kólán élt.

Már majdnem 130 kiló volt, amikor az orvosai figyelmeztették a bajra. Nem sokkal később kórházba is került, mivel olyannyira kezdte elveszíteni a látását, hogy már a gyerekeiért sem tudott elmenni az iskolába. Kelly ezen a ponton határozta el, hogy véget vet eddigi, egészségtelen életének. Diétázni kezdett, jelenleg 82 kiló és még 25 kilótól szeretne megszabadulni.

„Ahogy egyre többet sétáltam, úgy lettem egyre több mindenre képes, azóta például sokkal több időm jut a családomra, az édesanyámra, a bátyámra és természetesen a gyerekekre. Azóta el tudok járni az edzőterembe is, ahol szintén egyre több a sikerélményem. Most azt fontolgatom, hogy nekiállok futni. Olyan, látszólag apró örömöket élek meg, mint például azt, hogy egyedül fel tudok öltözni, meg tudok fürdeni, és sokkal aktívabb a szociális életem. Ez elképesztő” – vallotta be a fiatal nő.

A róla készült előtte-utána fotókat IDE kattintva tudod megnézni.

via

(címlap fotó: unsplash)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X