Főoldal > DIÉTA > Felgyorsul a zsírégetés, ha ebből az italból iszol lefekvés előtt

Felgyorsul a zsírégetés, ha ebből az italból iszol lefekvés előtt

kazeinturmixzsírégetés
0

Írta:

Létezik egy olyan ital, amiből ha lefekvés előtt iszol egy pohárral, akkor gyorsabb lesz a zsírégetés.

Az úgy nevezett kazein protein egy olyan lassan emészthető fehérje, amelyet tejtermékekből szoktak kivonni. A táplálékkiegészítőként elfogyasztott kazein fokozatosan ereszti ki magából az aminosavakat, ezért ajánlott lefekvés előtt elkortyolni belőle egy pohárral. Az ital segítségével ugyanis még a pihentető alvás közben is táplálni tudod az izmokat.

Measuring spoon with collagen powder or alginate mask on pink background. Trendy products of the year. Trendy products of the year

Mire jó a kazein?

A tejfehérje 80%-át teszi ki a kazein, és az összes olyan aminosav megtalálható benne, amely fontos lehet a szervezetünk számára. Egy evőkanálnyi, 33 grammos kazeinporban nagyjából 24 gramm fehérje, 3 gramm szénhidrát és mindössze egy gramm zsír van.

A kazein képes hosszan táplálni a sejteket, hiszen lassan szívódik fel, így elnyújtja a jóllakottság érzetét is.

Ezenfelül segíti a fehérjeszintézist, továbbá azt, hogy a szervezet fogyás közben ne a nehezen felépített izomtömeget építse le. De, ami a legjobb, hogy nemcsak védi az izmokat, hanem meg is növeli őket. Ezért is használják már évtizedek óta a testépítők és atléták izomtömeg-növelésre. Sőt, egy 2000-ben végzett kutatás azt is megállapította, hogy a kazein fogyást segítő hatásással is rendelkezik.

Készíts egy kazein shake-et!

Rengetegféle turmixot lehet elkészíteni a kazein segítségével! Csupán pár percre és egy-két hozzávalóra lesz szükséged! Tegyél egy púpos evőkanálnyi kazeinporhoz négy jégkockát, egy evőkanálnyi kakaóport és lenmagolajat. Adj hozzá mandulaitalt vagy vizet, és alaposan turmixold össze, majd 30 perccel a lefekvés előtt kortyold el.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X