Főoldal > fitt a nyár > Ők várnak a Fitt a nyár!-on!

Ők várnak a Fitt a nyár!-on!

edzésedzőfitneszeseményFitt a nyármozgásprogramsport
0

Írta:

Ismerd meg a Fitt a nyár! fellépőit – gyere és mozogj velük!

Péntek Enikő

ZONA brand tulajdonos, fitnesz prezenter

A mindig mosolygós Enikőnek gyerekkorától kezdve lételeme a sport, évekig táncolt, röplabdázott. Közgazdászként diplomázott, majd ösztöndíjasként Belgiumban és Angliában is élt, ott szerzett aerobik oktatói és fitneszedzői végzettséget. Csoportos tornákat, leginkább intervall és funkcionális edzéseket tartott, majd első várandóssága alatt elvégzett egy kismama Pilates-tanfolyamot. Ezután hozta létre a Fittmama blogot, hogy segíthessen a várandós és kisgyerekes anyukáknak fittnek és energikusnak maradni. Ennek hatására kezdte el kialakítani az otthon, rövid idő alatt elvégezhető, pörgős, hatékony edzéseit – vagyis a ZONA edzést. Honlapján számos ingyenes tornavideója elérhető, emellett eddig 23 DVD-je jelent meg, amiből 21 épül a ZONA edzésekre. Ha éppen nem edzéseket tart vagy edzésvideókat forgat, akkor saját edző- és futókollekcióját tervezi. Egy kisfiú és egy kislány édesanyja.

Fábián Miki (és csapata)

Az akadályfutás hazai megteremtője és az ország első hivatalos Spartan SGX edzője. Már gyerekként a mozgás volt a lételeme, a kúszás, mászás, futás, ugrás – lehetőleg mindez a szabadban. Tanulmányait a Testnevelési Egyetemen folytatta, a diploma után pedig számtalan szakképesítést szerzett.
A Spartan SGX egy nagyon komplex mozgásforma, ami több mint egy funkcionális edzésmódszer: a terepfutás-futás és az akadálytechnikai elemek mellett a táplálkozás és pszichológia is a részei közé tartozik. Ezért végezte el 2014 nyarán Spanyolországban a képzést, ami rengeteg új dolgot tanított neki.
Ötvözve az akadályfutás, az erőnléti edzés és az élsport világában szerzett sok éves tapasztalatait, így egy nagyon hatékony rendszert dolgozott ki, melyet sikeresen alkalmaz többek közt edzőtermében, a Force Gym-ben, mely Budapesten maga az akadályfutás fellegvára.
A természetben való mozgás és sportolás mindig is lételemünk volt, mostanra viszont elveszni látszik a közösségi média világában. Ebből szeretné újra kimozdítani az embereket.

Hidvégi Andrea

Euphoria-, Mat-, Pilates- és Pilates Barre-oktató

Amióta csak az eszét tudja, a mozgás az élete részét képezi. Versenyszerűen űzött több sportágat és a mozgás szeretete az, ami az élet nagy megpróbáltatásain mindig keresztülsegítette. Hiszi, hogy az életben óriási szerepe van a testmozgásnak. Ezen keresztül megismerhetjük magunkat, a testünket, megérezhetjük a határainkat és a lelkünk rezdüléseit. Edzőként célja a mozgás megszerettetése azokkal, akik nyitottak az újra és a minőségi életmódra. Azt vallja, hogy a szeretet energiájának a térben való pozitív áramlása, a közösség összetartó ereje éppen olyan fontosak egy-egy mozgásprogramban, mint a támogatás, bizalom, egymás segítése és a pozitív visszacsatolás.

Tatarek Rezső

Személyi edző, Ironbox koncepció megalkotója

Többszörösen az év edzőjének választott Rezsi a hazai fitnesz világ állandó résztvevője, mint személyi edző, mint fitnesz prezenter és Ironbox oktató.  Fitnesz rendezvényeken több ezer embert mozgat meg minden alkalommal fergeteges hangulatú Ironbox edzésein, valamint csoportos óráin több mint 20 éve rendszeresen 80-100 ember van jelen hétről hétre. A folyamatosan megújuló prezenter hatalmas tapasztalatát és mindenki elismerését, kitartó munkával, magas szintű szakmai tudásával és folyamatos továbbképzéseivel érte el.  Harminchat éves edzői pályafutása során arra törekszik, hogy minél több embert tanítson meg a helyes mozgásra, edzésre, hiszen az Ironbox koncepció megalkotójaként jól tudja, hogy egy kemény edzés csak megfelelő alapokkal lehet hatásos.  Épp ezért indította el életmódváltó programját, a Tatarek 4 life programot. A 2 hónapos program során a résztvevők minden segítséget megkapnak, hogy megtanuljanak helyesen mozogni és táplálkozni, hogy a program végeztével a változás tartós és folytatható legyen. Ironbox prezenterként pedig célja hogy megfelelő edzői gárdát neveljen ki maga mögé/után, így újra lehet jelentkezni a várva várt Ironbox tanfolyamaira. Rezső, mint edző és mint mentor sokak életére volt és van hatással, csoportos óráin, személyi edzésein, tanfolyamain és az általa szervezett táborokban találkozhatsz vele!

Katus Attila

életmód szakértő, személyi edző

A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok a Pécsi Sasok aerobikformáció tagjaként kezdte pályafutását. 2010-ben elnyerte „Az év edzője díjat”, a Magyar Torna szövetség pedig aerobik szakágban „Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzőjének” választotta meg. Hisz abban, hogy minden nap a kezében van a lehetőség, hogy valaki életét megváltoztassa, mindig is mások segítése volt a célja. Személyi edzésein, aerobik óráin és évente több száz fellépésén találkozhatsz vele, ahol a Best Body névre hallgató óratípusára edzhetsz. A rendszeres testmozgás mellett a tudatos táplálkozás híve is: egészséges és finom ételeit a Vitál Konyha weboldalán rendelheted házhoz minden héten. A KATUSFOOD szénhidrát csökkentett élelmiszereit és a KATUSBODY fitneszruháit a webshopjában tudod megvásárolni.

Lóránt-Szemző Fruzsina

Total Barre, Pilates és Vinyasa Flow oktató

Budapesten született, majd 5 éves korától Marylandben nevelkedett, így Amerikában találkozott a Booty Barre edzéssel. 22 évesen tért vissza Magyarországra, és elsőként kezdett el ilyen típusú edzést tartani hazánkban. A Booty Barre mellett Pilates, Vinyasa Flow, valamint Total Barre oktatói képesítéssel is rendelkezik. Jelenleg a Body Factory nevű helyen tartja az óráit Budapesten.

Ha szeretnél velük mozogni, még mindig nem késő jegyet venni a Fitt a nyár!-ra! Tarts velünk június 2-án a MOM Sportban! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X