Főoldal > #JÓLVAGYOK > Top 3 méregtelenítő turmix, ami kívül-belül felpörget

Top 3 méregtelenítő turmix, ami kívül-belül felpörget

gyümölcsléméregtelenítéssmoothieturmix
0

Írta:

3 méregtelenítő alapanyag – 3 tuti anyagcsere-pörgető turmix. Csak ennyi kell, hogy megszabadulj a tél során felhalmozódott méreganyagoktól, és kívül-belül megtisztulva vághass neki a jó időnek!

Cékla

Amellett, hogy kiváló vérképző, szabályozza a máj anyagcsere-folyamatait, és még a daganatos sejtek szaporodását is megakadályozza. Akkor is élvezheted áldásos hatásait, ha nem annyira rajongsz az ízéért, ezzel az isteni turmixszal könnyen csúszik majd!

Miracle Drink: a kínaiak ősi varázsitalához vágj kockákra egy céklát, egy sárgarépát és egy almát, önts hozzá egy kevés vizet, majd turmixold simára. A legjobb, ha napi két adagot iszol belőle: reggel éhgyomorra és este, néhány órával lefekvés előtt. Meglátod, még a bőröd is megszépül, ha rendszeresen fogyasztod.

Vörös áfonya

Kiemelkedő betegségmegelőző, sejtregeneráló és méregtelenítő hatása miatt kötelező beiktatnod az áfonyát az étrendedbe. Nyomelemekben, antioxidánsokban gazdag gyümölcs, magas flavonoid-tartalmának köszönhetően pedig az ereket is védi.

Piros kényeztetés: préseld ki 3 alma levét, majd ezt turmixold simára 10-15 dkg áfonyával, 1 pohár natúr joghurttal, 1 evőkanál zabpehellyel, 1 evőkanál citromlével és 1 evőkanál mézzel. Tízóraira és uzsonnára is kortyolgathatod, a zabpehely miatt hosszú időre eltelít, így elkerülheted vele a nassolást.

Gyömbér

Természetes gyulladásgátló hatása mellett serkenti az emésztést és elősegíti a méregtelenítést, mivel vegyületeinek köszönhetően hozzájárul ahhoz, hogy az élelmiszerek gyorsabban áthaladjanak a beleken. Sőt még a hányingert is kiválóan enyhíti!

Speckó zöldturmix: dobj a turmixgépbe 2 narancsot, egy kb. 1 cm vastagságú friss gyömbérszeletet, 1 almát vagy körtét, fél fej fejes salátát és öntsd fel 2 dl vízzel. Indulhat is a pürésítés! Előre szólunk: a gyömbért afrodiziákumként tartják számon, úgyhogy tanácsos akkor kortyolgatni, ha a pasid is otthon van…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X