Főoldal > #JÓLVAGYOK > Profi bőrszépítés 2 lépésben

Profi bőrszépítés 2 lépésben

arcmaszkbőrszépség
0

Írta:

Problémás a bőröd? Elmondjuk, hogyan érdemes ápolni.

1. lépés: arctisztítás

Mielőtt a maszkot felviszed, tisztítsd meg az arcod: mosd le a sminket és radírozd le a bőröd, így eltávolítod az elhalt hámsejteket, így a maszkban lévő hatóanyag felszívódása sokkal eredményesebb lesz. A bőrradírozást hetente egy alkalommal érdemes elvégezni attól függetlenül is, hogy teszel-e maszkot a bőrödre, vagy sem.

2. lépés: a maszk kiválasztása

Nincs kedved ahhoz, hogy otthon keverj magadnak pakolást? Segítünk, hogy milyet vásárolj! Attól függően, hogy milyen típusú a bőröd és mit szeretnél elérni, ma már számtalan változatban és árban kaphatók ezek a bőrszépítő készítmények. Összegyűjtöttünk neked néhányat, amelyek közül biztosan sikerül választanod.

Bőrfrissítő pakolás

Úgy érzed, mintha átment volna rajtad egy úthenger? Fáradt vagy, a szemeid karikásak és a bőröd is fakó? Tegyél fel egy bőrfrissítő, energetizáló maszkot és mindjárt máshogy látod a világot. A fakó arcbőr kis idő elteltével élénk színt kap, a bőröd kisimul és a sminked is ragyogóbb lesz.

Szomjas bőrre

Húzódik a bőröd annyira száraz? Akkor vigyázz, mert a száraz bőr könnyebben ráncosodik. Válassz olyan pakolást, amely csillapítja a bőr szomjúságát, intenzív és hosszan tartó hidratáltságot biztosít és helyreállítja a bőr védő funkcióit.

Problémás bőrre

A problémás bőrt nem elrejteni, sokkal inkább kezelni kell. Segít a heti rendszerességgel végzett arcradírozás, hiszen a peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a faggyú könnyebben kiürülhet a bőrből. A szüleink gyakran alkalmazták a gőzölést is, amely jótékony hatású, hiszen a melegtől megnyílnak a pórusok, a bőr felső hámrétege megpuhul.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X