Főoldal > kihívás > Csatlakozz a Kerek popsi kihíváshoz, és játssz velünk!

Csatlakozz a Kerek popsi kihíváshoz, és játssz velünk!

#kerekpopsialakformálásedzésfenékizomPéntek Enikőpopsizsírégetés
0

Írta:

Formáld a popsid, fotózz és nyerj!

Mit kell tenned?

Tölts fel magadról a Kerek popsi kihívás Facebook eseményhez egy fotót, amin éppen valamilyen fenékformáló gyakorlatot végzel, vagy épp Péntek Enikő popsiformáló edzését nyomod – mindenképpen olyan mozdulatot örökíts meg, amit azért csinálsz, hogy még szebb, kerekebb és izmosabb legyen a feneked.

A fotó feltöltésekor mindenképpen használd a #kerekpopsi hashtaget, mert csak ezzel a hashtaggel ellátott fotók vesznek részt a játékban. A képen meg is jelölheted magad, és megosztani is ér, hadd lássák minél többen! Ezek után nincs más dolgod, mint lájkokat gyűjteni a fotódra!

Minden résztvevő hetente egy fotóval vehet részt a játékban, tehát a háromhetes program időtartama alatt összesen 3 fotó feltöltésére van lehetőséged!

A játék 3 hetes időtartama alatt az adott héten képet feltöltők közül minden héten kisorsolunk egy-egy heti nyertest, akik egy-egy ZONA DVD-letöltést nyernek Péntek Enikő jóvoltából.

A #kerekpopsi kihívás végén pedig az összes feltöltött képből a legtöbb lájkot begyűjtött fényképek közül választ majd nyerteseket a szakmai zsűri. A fotók feltöltői között 3 darab Péntek Enikő ZONA DVD-t, 3 darab 5 alkalmas edzésbérletet Péntek Enikő hétindító ZONA edzéseire, valamint 3 darab éves Wellness magazin előfizetést osztunk szét – tehát a három heti nyertes mellett még további 9 szerencsés fotófeltöltőt tudunk majd egy-egy ajándékkal díjazni.

A játék teljes időtartama alatt lehet lájkokat gyűjteni a képekre.

A játék időtartama: 2017. március 20. és április 9. között

A zsűri április 10-12-e között hozza majd meg a döntést, ekkor derül ki a 9 szerencsés nyertes személye. A heti nyerteseket hétfőnként sorsoljuk majd ki.

A nyertesek értesítése:

A nyertest értesítjük a közösségi profil oldalán megadott elérhetőségen legkésőbb a zsűri döntését követő munkanapon.

Formáld a popsid, és játssz velünk te is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X