Főoldal > PSZICHÉ > Így építsd fel magad köré saját márkád!

Így építsd fel magad köré saját márkád!

állásinterjúkarrier-stratégiamárkaépítésszemélyiségfejlesztés
0

Írta: and

Növeld hatékonyságodat karrier-stratégiával Belegondoltál már abba, mi lehet az oka, ha valakire odafigyelsz, míg a másik ember teljesítményét észre sem veszed? A személyiség-márka építése olyan karrier-stratégia, mellyel a jelenlegi felgyorsult és zűrzavaros világban megfelelően boldogulhatsz. Saját magadat épp úgy fel kell építened, mint egy terméket, ami nem más, mint az eredményességhez vezető út első állomása […]

Növeld hatékonyságodat karrier-stratégiával

Belegondoltál már abba, mi lehet az oka, ha valakire odafigyelsz, míg a másik ember teljesítményét észre sem veszed? A személyiség-márka építése olyan karrier-stratégia, mellyel a jelenlegi felgyorsult és zűrzavaros világban megfelelően boldogulhatsz.

Saját magadat épp úgy fel kell építened, mint egy terméket, ami nem más, mint az eredményességhez vezető út első állomása – mondja szakértőnk, Carla Galli coach és önismereti tréner. A vonzás marketingje révén képessé válsz nagyban gondolkodni, több, és minőségében jobb lehetőséget ’bevonzani’ mind a magánéletben, mind az üzleti szférában anélkül, hogy feladnád önmagadat.

Erősítsd meglévő képességeidet

karriermarka2.jpg ()Az önismeret célja, hogy felfedezd saját erősségeidet és fejlesztendő területeidet. Megfelelő önmarketinggel kívülről és összefüggéseiben fogod látni az egyes helyzeteket és benne saját magadat. Ha felszínre kerülnek a benned lévő legelőnyösebb jegyek, és felépíted erős személyiség-márkádat, hatékonyabban összpontosítasz, nő a jövedelmed, illetve a vállalkozó kedved – vélekedik szakértőnk.

Légy tudatában saját értékeidnek

Saját személyiség-márkád megteremtése nem a külvilág számára kialakítandó képről szól, hanem annak megértéséről, tudatosításáról és kommunikálásáról, ami igazán különleges benned. Erősségeid, készségeid, szenvedélyeid azt jelzik a környezet felé, hogy tudatában vagy saját belső értékeidnek, és annak, amit mondasz, vagy teszel. Csak azután fogsz ráébredni, ki vagy valójában, ha önmagadat hatékonyan menedzseled. A lehetőség számodra is nyitott, hogy folyamatosan tanulj és erősítsd képességeidet.

Ideje tehát komoly személyiségfejlesztésbe fognod, és meghatároznod annak a márkának a stratégiáját, melynek neve „ÉN”. Így alaposabb önismeret mellett alkalmasabbá válsz az együttműködésre, a csapatmunkára, összességében pedig egészségesebben élhetsz, harmóniában saját lényeddel és a környezeteddel.

Te vagy a legfontosabb erőforrás

Az élet számtalan területén kell helyt állnod, és minden nap meg kell felelned a  kihívásoknak, ami nem könnyű feladat. Sorsod, élettörténeted, nemed, életkorod és egészségi állapotod folyamatosan fejlődni és kiteljesedni vágyik – mondja Carla Galli.
Csak akkor leszel képes hosszú távon sikeresen betölteni munkaszerepeidet, ha háttered menedzselését megfelelően végzed. A személyiségfejlesztés olyan sikereket eredményez, melyek hozzájárulnak egy teljesebb, egészségesebb életvitelhez.

Szakértőnktől itt kérdezhetsz: carlagalli.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X