Főoldal > PSZICHÉ > 5 tuti tipp, hogy szexibbnek és magabiztosabbnak érezd magad!

5 tuti tipp, hogy szexibbnek és magabiztosabbnak érezd magad!

fürdőmagabiztosmeztelenszexiútmutató
0

Írta: and

1.  Végy egy kellemes fürdőt! Ha te is a nagy átlagba tartozol, valószínűleg nem töltesz 8-10 percnél többet a zuhany alatt. Egy kellemes fürdő azonban segít lenyugodni, a rutinos tusolásokat pedig meghitt szertartássá varázsolja, amely remek alkalom arra, hogy elfogadd a tested és magabiztosabbá válj. 2.  Térj nyugovóra meztelenül! Ha eddig sosem tetted, mindenképp érdemes […]

1.  Végy egy kellemes fürdőt!

Ha te is a nagy átlagba tartozol, valószínűleg nem töltesz 8-10 percnél többet a zuhany alatt. Egy kellemes fürdő azonban segít lenyugodni, a rutinos tusolásokat pedig meghitt szertartássá varázsolja, amely remek alkalom arra, hogy elfogadd a tested és magabiztosabbá válj.

2.  Térj nyugovóra meztelenül!

Ha eddig sosem tetted, mindenképp érdemes kipróbálni, milyen érzés meztelenül aludni. Ahhoz azonban, hogy a legtöbbet hozd ki e szokatlan élményből, mielőtt valóban elaludnál, hagyj egy kis időt magadnak, és fedezd fel, milyen érzés, ahogy a bőröd érintkezik a lepedővel. Ha tetszik, bátran csinálj belőle rendszert!

szexibbcilkk1.jpg ()3.  Menj el masszőrhöz!

Egy lazító, relaxáló masszázs nemcsak nagyszerű feltöltődési lehetőség, de sokkal szexibbnek is érezheted magad általa. Azáltal, hogy le kell vetkőznöd egy idegen előtt, edzheted magad a saját tested elfogadásával kapcsolatban. A legfontosabb dolog, hogy tudatosítsd, a masszőr egyáltalán nem ítélkezik feletted, ő kizárólag arra fókuszál, hogy mi történik az izmaidban. Neked semmi más dolgod nincs, minthogy átadd magad a simító mozdulatok keltette érzésnek!

4.  Kérd ki az eladó tanácsát!

Legközelebb, ha shoppingolni mész, térj be egy fehérneműboltba, és bátran kérd ki az eladó véleményét. A masszőrrel ellentétben a bolti eladó nyíltan értékelni fogja az alakodat, és olyan darabot ajánl majd, ami biztosan jól áll neked. Figyelj, mit mond rólad, hiszen ő naponta több tucat meztelen testet lát. Tanulj belőle, és hangsúlyozd az előnyös vonásaidat!

szexibbcikk2.jpg ()5.  Készíttess meztelen fotót magadról!

Egy profi által elkészített meztelen fotó nagyszerű inspiráló erőként hathat. Túl merész? Ugyan! Válaszd a fekete-fehér változatot, a megvilágítás pedig legyen nagyon diszkrét. A félhomály épp elegendő lesz. Egy szakmailag tapasztalt fotóstól szintén rengeteget tanulhatsz magadról, levetkőzheted a gátlásaidat, a gyönyörű fotó láttán pedig biztosan az egekbe szökik majd az önbizalmad.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X