Főoldal > PSZICHÉ > Útmutató pasiknak: A nők legféltettebb titkai

Útmutató pasiknak: A nők legféltettebb titkai

férfiillúziószakítástitok
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! A férfiak mindig azt mondják rólunk, nőkről, hogy rejtélyesek, titokzatosak vagyunk, nem lehet minket sem megérteni, sem kiismerni. Ez így van jól, hiszen az sosem árt, ha vannak titkaink, amiket csak sejtetni engedünk, de biztosan tudni sosem. Most azonban […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

A férfiak mindig azt mondják rólunk, nőkről, hogy rejtélyesek, titokzatosak vagyunk, nem lehet minket sem megérteni, sem kiismerni. Ez így van jól, hiszen az sosem árt, ha vannak titkaink, amiket csak sejtetni engedünk, de biztosan tudni sosem. Most azonban fellibbentjük a fátylat, hiszen a tipikus női titkokból gyűjtöttünk össze egy kis csokorra valót, amolyan útmutatót a férfiak számára hozzánk, nőkhöz.

1. Az okos nő sosem árulja el aktuális partnerének, hogy pontosan hány férfival feküdt le előtte. Ám a legokosabb nem hagy kétséget afelől sem, hogy az aktuális pasi csupán a második a sorban, az első nagy Ő után …

2. Illúzió azt gondolnod, hogy a nőd legjobb barátnője veled kapcsolatban nem sokat tud. Sőt. Az igazság az, hogy mindenről értesül: a lábméretedtől a vagyonodig m i n d e n r ő l.

3. Sokszor évek telnek el, mire a kedvesed valóban elfelejti az exét. Addig pedig? Állandóan összehasonlítja veled, az aktuális partnerével (és nem mindig te kerülsz ki győztesen).

titok2.jpg ()4. Gyakran mondják a nők, hogy nem érdekli őket, mikor hívja egy pasi. Mondják. Pedig a csudát! Majd’ megőrülnek, percenként figyelik a telefont és az e-mailt, hogy mikor jelentkeztek már, hiszen már oly régen – tegnap este – beszéltetek. Nem érdemes tehát habozni, ha fontos a nő!

5. A kapcsolat elején hangoztatott, „Sosem őrzöm meg az üzeneteket” kijelentésnek is pont az ellenkezője igaz. Jelentése: újra és újra átolvasom és ötszázszor kielemzem, lehetőleg a barátnőimmel. Egyébként is, a kapcsolat elején nem mindegy, hogy mit mondasz, mit írsz, mire milyen arcot vágsz. Légy résen! Jó, ha tisztában vagy vele, hogy a nők folyamatosan elemzik a kiválasztott férfi gesztusait, szavait, mondatait, írásait.

6. A nekem minden mindegy hozzáállásban szintén csapda rejlik. Az igazság az, hogy a nőcik folyamatosan tőletek, pasiktól várják a jeleket, hogy kitaláljátok, mire is vágynak. De nem kell megijedni, hiszen apránként elcsepegtetjük mi, mit is akarunk. A feladat mindössze annyi, hogy ezeket a felszedegetett hírmorzsákat jól kell alkalmazni. 

7. A „még, ha azt is mondja, de mégsem úgy gondolja” tipikus esete, ha egy éttermi vacsora után azt állítja a nő, hogy ő fizeti a számlát. Jó lesz résen lenni! Nem érdemes belemenni még abba sem, hogy akkor legalább a saját részed kifizeted, mert ha így teszel, jó esélyed lesz arra, hogy sóhernek tartsanak.

8. A „pasi miatt sosem sírok” kijelentés valódi jelentése: többször sírok miattad, mint te azt gondolnád. Ennek megelőzésére jó figyelmeztető jel lehet a veszekedés. Nem kell megijedni ettől. A szeretted csak azt próbálja elérni, hogy figyelj végre rá! Csak ennyire vágyik.

9. A nők szeretik, ha a pasijuk féltékenykedik rájuk. Ezért flörtölnek másokkal. Ők az eszköz, az út, míg a kissé megfáradt párunk a cél. Márpedig a cél szentesíti az eszközt minden csatában. Ezen nem kell felháborodni. Sőt! Meg kell próbálnod újra elcsábítani életed nőjét. A siker nem marad el, és ez arra is rádöbbenthet, milyen izgató tud lenni a párunk, ha úgy véljük, már nem teljesen a mienk.

10. Most pedig leszámolunk egy férfi illúzióval. Jobb, ha tudod, a szakításotokról te értesülsz utoljára. A kedvesed összes barátja már hónapok óta tudja, érlelődik benne a gondolat. Nem szabad elfelejtened, te csak az előadás vagy. Ők viszont a próba – vagy ezerszer, minden verzióra felkészülve.

11. Amikor végleg szakít veled a kedvesed, úgy tudod, mindenedet kidobálja. Tévhit. A legjobb pillanatokat őrző levél, fénykép, vagy épp egy lepréselt virág véletlenül megmarad. Ezek az el nem maradó nosztalgia kellékei, de akkor is jól jönnek, ha újra összejöttök, hiszen akkor ezek a legjobb bizonyítékok arra, hogy mindig is szeretett téged a volt kedvesed.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X