Főoldal > PSZICHÉ > Heti 5 órát beszélgetnek a sikeres párok

Heti 5 órát beszélgetnek a sikeres párok

játék
0

Írta:

Kutatások szerint a sikeres párok heti 5 órát töltenek együtt, és beszélgetnek.  Valentin-

Kutatások szerint a sikeres párok heti 5 órát töltenek együtt, és beszélgetnek.  Valentin-napon, ha a párok, házastársak virág és szívecskés ajándék helyett inkább időt adnának egymásnak, mindenki jobban járna.

Kevesebb válás lenne, hiszen a válás előszobája az eltávolodás, ami éppen azért következik be, mert nincs idő, energia és elmaradnak a beszélgetések. Bezzeg tévézésben a világ élvonalába tartozunk.

Az is tény, hogy aki felnőtt korában sem felejt el játszani, boldogabb. A társasjátékok (az online játékokkal szemben) arra sarkallnak minket, hogy összejöjjünk, beszélgessünk, márpedig a beszélgetésnek még betegségmegelőző hatása is ismert.

Wellness Cafe tipp: Az új magyar fejlesztésű Páros Játszma – Ismerkedj okosan!  társasjáték segít beindítani a beszélgetést. A játék olyan kérdéseket vet fel, amelyek egy nyugodt este sztorizást, értékek megbeszélését, a családi hagyományok, a múlt és jövő átgondolását kezdeményezik. 

Hívjatok át barátokat, és próbáljátok ki a Good Friends nevű társast! Meglepő és mulatságos dolgok kerülhetnek felszínre. Ha egy kicsit mozgalmasabb játékra vágytok, akkor a Beugró nevű társasjátékot ajánljuk. Ismered a Tv-műsort? Akkor tudod, hogy miről lesz szó – improvizációs feladatokban kell megmutatnotok a tudásotokat. Itt megcsillogtathatod a színésznői képességeidet is!

Forrás: meglepkek.hu

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X