Főoldal > EGÉSZSÉG > Allergiát okozhatnak a plüssök?

Allergiát okozhatnak a plüssök?

allergénallergiajáték
0

Írta:

Mackówellnessel támogatják a gyerekeket: ingyenes plüss tisztító akciót szervez a Bubbles gyermeknap alkalmából „Hozd el a mackód, kitisztítjuk” címmel 2019. május 26-án 10 és 17 óra között, melynek keretében minden elhozott kedvenc után 100 Ft-ot ajánl fel az UNICEF Magyarország számára.

Sokan nem is sejtik, hogy a plüssök mennyire piszkolódnak, szívják a port, és a bennük élő atkák akár allergiát is okozhatnak. A gyermekek pedig éppen ezekkel a szőrmókokkal alszanak, játszanak és gyakran még szájukba is veszik kedvenceiket. Éppen ezért érdemes időről időre megtisztítanunk kedvenc mackójukat és kiiktatni ezt a bacilusforrást.

A közeledő gyereknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg kedvenc plüsseitek mérettől és mennyiségtől függetlenül. 2019. május 26-án 10 és 17 óra között az összes önkiszolgáló mosodában fél óránként mackómosó programokat indítunk, melynek keretében térítésmentesen tisztulhatnak és száradhatnak a kedvenc szőrmókok. A mackók gördülékeny wellnesse érdekében, minden üzletünkben hostessek segítenek.

A Bubbles által kezdeményezett akció keretében, nem csak kedvenced lesz makulátlanul tiszta, de míg mackód tisztul, addig te a nehéz sorsú gyermekeken segítesz. Hogyan is? Sajnos nem minden gyermek él jólétben, biztonságban, egészséges környezetben. Az UNICEF Magyarország a veszélyben lévő gyermekekért küzd és kiemelten foglalkozik a legszegényebb és leghátrányosabb helyzetben lévő gyermekek megsegítésével és életkörülményeik javításával. A Bubbles minden kimosott plüss után 100 Ft-ot ajánl fel az UNICEF Magyarország számára, támogatva ezzel a gyerekjogi szervezetet és annak tevékenységét. Hozd el Te is mackód egy jó ügy érdekében! Az akcióban az ország összes Bubbles mosodája részt vesz. Az akcióról további információ a www.mackomosas.hu oldalon érhető.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X