Főoldal > SZÉPSÉG > Formáld a popsid!

Formáld a popsid!

fenékfogyókúranarancsbőr
0

Írta:

1. módszer : lépcsőzésA lépcsőzés a popsiformálás egyik legkönnyebben végrehajtható módja. Ha több emeletnyit gyalogolsz és elfelejted az unalmas liftezést, hamarosan érezni fogod a hatását. Miközben a lépcsőn haladsz, próbáld meg feszíteni a popsid. Ez elsőre viccesen hangzik, de hidd el: a külső szemlélők számára aligha látható feszítő mozdulatokkal csak fokozhatod a “gyakorlat” hatását. 2. […]

0011828_1.jpg ()

1. módszer : lépcsőzés
A lépcsőzés a popsiformálás egyik legkönnyebben végrehajtható módja. Ha több emeletnyit gyalogolsz és elfelejted az unalmas liftezést, hamarosan érezni fogod a hatását. Miközben a lépcsőn haladsz, próbáld meg feszíteni a popsid. Ez elsőre viccesen hangzik, de hidd el: a külső szemlélők számára aligha látható feszítő mozdulatokkal csak fokozhatod a “gyakorlat” hatását.

2. módszer: taposás
A taposáshoz semmilyen eszközre nem lesz szükséges. Mindössze egy kényelmes, nem túl kemény és nem túl vékony talpú cipőt kell húznod, és már indulhat is a móka. A legjobb, ha a gyakorlat idejére beteszel valami pörgős zenét, amire mozoghatsz – így biztosan tovább fogod bírni.
Enyhén hajlítsd be a térded, mintha le akarnál ülni egy székre, kicsit dőlj előre, kezed pedig tartsd úgy, mintha futni készülnél, könyékben hajltísd. Lábad helyezd csípőszéles terpeszbe, és kezd taposni. A gyakorlat lényege, hogy “pörögjön” a lábad, miközben egy helyben futsz. Taposd a talajt, amennyire csak tudod. A taposás alatt pulzusod emelkedik, ha jól végzed, izzadni is elkezdesz, formálhatod a vádlid, a combod és nem utolsó sorban a popsidat is. A taposást végezd körülbelül 2 percig, lehetőleg megállás nélkül. Ha ezután még bírod, egy újabb 2 perce körbe is belefoghatsz. Naponta, lehetőleg reggel végezd!

3. módszer: egyszerű és láthatatlan feszítés
Ezt a feldatot a nap bármely szakában és bárhol elvégezheted. Speciális öltözékre és különleges helyszínre sem lesz hozzá szükséged. A gyakorlat lényege a láthatatlan popsifeszítés, melynek során a farizmok “megkeményednek”, az elernyesztés során pedig ellazulnak. A gyakorlat során a gátizmok is erősödhetnek. Naponta akár többször is elvégezheted a 3-szor 30 darabból álló sorozatot.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X