Főoldal > SZÉPSÉG > 3 villámgyors karcsúsító módszer

3 villámgyors karcsúsító módszer

diétafogyókúrazsírégetés
0

Írta:

Esténként holtfáradtan érsz haza, hétvégén már csak egy kis pihenésre vágysz, az egészséges étkezésre pedig egyszerűen nincs időd odafigyelni? Ne keresd tovább a kifogásokat – a legtrendibb fogyasztótechnikák segítségével most erőfeszítés nélkül szabadulhatsz meg a feleslegtől! Hogy az ünnepekre egy kicsit formába hozd magad, bemutatjuk a három legjobb alakformáló módszert! Figyelem! Bár ezekkel a technikákkal gyors […]

Esténként holtfáradtan érsz haza, hétvégén már csak egy kis pihenésre vágysz, az egészséges étkezésre pedig egyszerűen nincs időd odafigyelni? Ne keresd tovább a kifogásokat – a legtrendibb fogyasztótechnikák segítségével most erőfeszítés nélkül szabadulhatsz meg a feleslegtől! Hogy az ünnepekre egy kicsit formába hozd magad, bemutatjuk a három legjobb alakformáló módszert!

Figyelem! Bár ezekkel a technikákkal gyors és látványos eredményt érhetsz el, ne számíts maradandó hatásra, ha a mozgást és az egészséges étkezést előbb-utóbb nem teszed a mindennapjaid részévé!

 

1. Infraszauna – Kényeztetés a testnek és a léleknek
 
Ha a hagyományos finn szaunában fuldokoltál a gőztől és a forró párától, az infraszaunát biztosan imádni fogod – az infrasugarak nem a levegőt hevítik fel, hanem a testedet melegítik át. Húsz percnyi infraszaunázás körülbelül ugyanennyi futásnak vagy intenzív edzésnek felel meg – a kezelés közben azonban mégis úgy égetsz el körülbelül 300-600 kalóriát, hogy egy lépést sem kell tenned! Az infraszauna egyébként a méregtelenítés egyik leghatékonyabb eszköze – a verejtékezés során ugyanis nemcsak vizet, de rengeteg méreganyagot is veszítesz. A sötét és hideg téli napokon az infraszaunát a közérzeted javítására és az immunrendszered erősítésére is bátran használhatod!
Ára: Ha elég tágas a lakásod, akkor egy kabinos infraszaunát akár otthonra is vásárolhatsz, ennek ára 300-600 ezer forint körül mozog. A szépségszalonokban főleg a fekvő infraszaunát használják – egy tízalkalmas bérlet itt körülbelül 10-15 ezer forintba kerül.

0016263_1.jpg ()

2. Iszapos és aromaterápiás testtekercselés – Centikben mérhető eredmény

 

A testtekercselés az egyik legkedveltebb alakformáló módszer. Az iszapos tekercselés során kizárólag természetes tengeri iszapot használnak. Az arcod kivételével az egész testedet körbefóliázzák, a fenekedet és a melledet megemelik, a hasadat és a derekadat pedig szorosan becsavarják. A kezelések hatása nem kilókban, hanem inkább centikben mérhető – úgy 10-12 alkalom után akár már egy teljes ruhaméretet is karcsúsodhat az alakod! A tekercselés egy másik változatában a tengeri iszap helyett aromaterápiás olajokat használnak – ez a kezelés a bőr feszesítésére, a terhességi csíkok és a narancsbőr eltüntetésére, valamint méregtelenítésre is kiválóan alkalmas.
Ára: Egy 10 alkalmas bérlet ára körülbelül 40-60 ezer forint (az aromaterápiás kezelés valamivel olcsóbb).

3. Fogyás ultrahanggal – Egy tuti zsírpárnagyilkos

A combodon és a fenekeden dudorodó párnácskák a rendszeres edzés és a fogyókúra hatására sem akarnak eltűnni? Az ultrahangos alakformálás most segíthet megszabadulni a makacs feleslegtől. Az ultrahangos kezelés főleg a lokális, vagyis az egy-egy testrészen felhalmozódott felesleg eltüntetésére alkalmas. Hatására a bőr szöveteiben fokozódik az anyagcsere, javul a sejtek anyagfelvevő képessége, és a zsírszövetek is fellazulnak. Ha azonnali hatásra, gyors eredményre vágysz, akkor mindenképpen az ultrahangot próbáld ki, mert egy kezelés hatására legalább 4-5 centis változás tapasztalható!
Ára: Egy 10 alkalmas bérlet körülbelül 20-40 ezer forintba kerül.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X