Főoldal > SZÉPSÉG > Tuti ötletek a farsangi jelmezedhez

Tuti ötletek a farsangi jelmezedhez

farsangjelmezjelmezkészítésjelmezötlet
0

Írta:

Öltözz be és érezd jól magad!

Cigánylány

Nagyon egyszerű jelmez, elég, ha magadra aggatod a legtarkább blúzodat és szoknyádat, amire rákötsz egy szintén tarka kendőt. A fejedre is köss színes sálat. Vedd fel az összes karkötődet és nyakláncodat, akassz a füledre lógós, csilingelős fülbevalót. Fesd élénkvörösre a szádat, és húzd ki erősen a szemedet. Lehetsz magas sarkú csizmában, vagy, ha olyan helyen van a farsangi buli, akár mezítláb is rophatod.

Kalózlány

Vegyél fel egy szexi miniszoknyát, lehetőleg feketét vagy barnát, felülre pedig egy régi, szakadt blúzt. A fejedre köss piros kendőt, a lábadra pedig húzz csizmát. Fekete anyagra ragassz fehér papírból egy halálfejet, és erősítsd rá egy hurkapálcikára, ez lesz a zászlód. Kartonpapírból vágj ki egy kard alakú részt, a végét fedd be alufóliával, a fogóját pedig barna papírral. Ha szerencséd van, talán Johnny Depp-pel mehetsz haza a buliból!

Angyal

Vegyél fel egy fehér miniruhát, vagy fehér szoknyát fehér felsővel. Fehér kartonpapírból vágj ki szárnyakat, és ragaszd tele tollpihével. Ezekből a hajadba is tegyél néhányat. Egy fehér hajpántra erősíts drótot, aminek a végére készítsd el a glóriádat, a maradék tollpihéket egy körpánttá alakított kartondarabra ragasztva. Csinos és ártatlan leszel – minden ördögi pasi álma.

shutterstock_69927073.jpg ()Hippi

Vegyél elő mindent, ami a szekrényedben rejtőzik és virágos. Kell hozzá egy régi, szakadt farmer, tarka, virágos blúz; hosszú, virágos sál. Bontsd ki a hajad, tűzz bele virágot, és köss kendőt a fejedre. Keress egy nagy, kerek napszemüveget. Ha van olyan kitűződ, zászlód vagy nyakláncod, amin a békejel van, feltétlenül vedd fel azt is, így lesz teljes a jelmezed.

Hastáncosnő

Ez a jelmez is nagyon szexi tud lenni. Vegyél fel egy szép, hosszú szoknyát és aggass rá csörgő érméket, derekadra pedig köss egy kendőt. Felülre olyan csinos felsőt vegyél, amiből kilóg a hasad. Csörgős nyaklánc és karkötő kötelező. Cipőt ne vegyél, mezítláb járd el a szexi, csábító táncodat!

Vámpír

Szigorúan csak feketét vegyél fel, inkább szoknyát, de akár nadrágban is lehetsz. Testhezálló fekete felsődet fekete ékszerekkel párosítsd. Játékboltokban kapni műanyag vámpírfogakat, erősíts fel egy ilyet a fogsorodra. Fesd ki a szádat és a szemedet feketével, pirossal pedig rajzolj a szád szélére egy lecsorgó csíkot, mintha épp most laktál volna jól valamelyik áldozatod vérével.

Cowgirl

Ehhez a jelmezhez az alapok biztosan ott lapulnak a szekrényedben. Vegyél fel egy világoskék farmert vastag, nagy csatos övvel, és egy kockás inget vagy blúzt. Amit szerezned, vagy, ha ügyes vagy, készítened kell hozzá, az az elengedhetetlen cowboy-kalap. Ha van olyan csizmád, ami hasonlít a cowboy-csizmára, tökéletes lesz a jelmezed: kényelmes, egyszerű és szexi.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X