Főoldal > DIÉTA > Készíts egészséges finomságokat a farsangi bulira

Készíts egészséges finomságokat a farsangi bulira

bulifarsangkalóriaszegényreceptvendégvárás
0

Írta: and

Almás gyümölcskoktél Egy pohárba önts 1 kanál vodkát, egy kanál Calvadost, majd öntsd fel az egészet almaborral, és tegyél hozzá jeget. A pohár szélét díszítsd egy szelet almával!Egy adag: 97 kalória, 0 gramm zsír Édes falatok Végy pár csomag natúr Abonettet, majd a szeletek tetejét kend meg vékonyan Nutellával, és a tetejét díszítsd fehér csokireszelékkelEgy […]

Almás gyümölcskoktél

Egy pohárba önts 1 kanál vodkát, egy kanál Calvadost, majd öntsd fel az egészet almaborral, és tegyél hozzá jeget. A pohár szélét díszítsd egy szelet almával!
Egy adag: 97 kalória, 0 gramm zsír

Édes falatok

Végy pár csomag natúr Abonettet, majd a szeletek tetejét kend meg vékonyan Nutellával, és a tetejét díszítsd fehér csokireszelékkel
Egy adag: 149 kalória, 6 gramm zsír

farsang2.jpg ()Kaviáros tojás

Melegíts fel 2 kanál vajat, verj fel 8 darab nagyobb méretű tojást, majd öntsd bele a serpenyőbe, és süsd 5-7 percig. Kis kerámiaedényekben porciózd ki a tojást, a tetejét díszítheted krémes sajttal és fekete kaviárral.
Egy adag: 34 kalória, 3 gramm zsír

Rákok nyárson

Egy hurkapálcára vagy vékony nyársra húzz fel pár darab rákocskát, majd a tetejére egy chili paprikát. Ízlés szerint fűszerezd paprikával, sóval, borssal, majd 2 percig süsd őket egy serpenyőben.
Egy adag: 16 kalória, 1 gramm zsír

Sajtmix

Szeletelj fel apró háromszögekre egy keményebb sajtot, majd a szeletek tetejére tégy egy kis birsalmasajtot.
Egy adag: 76 kalória, 5 gramm zsír

Mozarella-rúd

Hurkapálcára, vagy vékony nyársra húzz fel egy koktélparadicsomot, koktélcseresznyét, mozarellát és egy kis bazsalikomot. Sózd, borsozd, majd süsd ki olívaolajban!
Egy adag: 46 kalória, 4 gramm zsír

Tormás marhaszeletek

Végy egy kiló marhahúst, majd előmelegített sütőben süsd kb. 25 percig olívaolajban, sózd, borsozd, majd hagyd állni 20 percig, és szeleteld fel vékonyan. Közben egy tálkában keverj össze majonézt tormával. végy egy bagettet, szeleteld fel, a tetejét kend meg a tormás majonézzel, és pakolj rá marhahúst.
Egy adag: 100 kalória, 7 gramm zsír

Magmix

Melegítsd elő a sütőt, majd egy tepsit fújj be sütőolajjal, és szórd meg különböző magokkal, például dióval, mogyoróval, mandulával, kesudióval. Adj hozzá 4 teáskanál cukrot, 6 teáskanál tamarint, keverd össze őket, és süsd 15- 20 percig. Vedd le a sütőről, és adj hozzá szárított cseresznyét.
Egy adag: 178 kalória, 13 gramm zsír


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X