Főoldal > SZÉPSÉG > Feszes bőr, lapos has, nagyobb mellek? Íme, a megoldás!

Feszes bőr, lapos has, nagyobb mellek? Íme, a megoldás!

bőrfeszesítésdekoltázskarcsúsításkozmetikumránctalanítástestápolás
0

Írta: and

A szépséges dekoltázsért Bustyceutical Biotechnológiai mellfeszesítő és tonizáló emulzió A Bustyceutical lifting hatású és a mell bőrét kisimító szérum minden nőnek ajánlott, aki szeretne még jobban mutatni a kedvenc tavaszi ruhájában, hiszen a mélyen dekoltált felsők leginkább azokon mutatnak jól, akik feszes dekoltázzsal büszkélkednek, de különösen javallott azoknak, akik nem régiben adtak életet gyermeküknek, vagy […]

A szépséges dekoltázsért

Bustyceutical Biotechnológiai mellfeszesítő és tonizáló emulzió

A Bustyceutical lifting hatású és a mell bőrét kisimító szérum minden nőnek ajánlott, aki szeretne még jobban mutatni a kedvenc tavaszi ruhájában, hiszen a mélyen dekoltált felsők leginkább azokon mutatnak jól, akik feszes dekoltázzsal büszkélkednek, de különösen javallott azoknak, akik nem régiben adtak életet gyermeküknek, vagy az idősebb korosztályt képviselik. Az emulzió pozitív hatást gyakorol a mell alakjára, a bőr bustyceutical.jpg ()minőségét is javítja, hiszen fokozza a bőrszövet anyagcseréjét, így segítve elő a mell tetszetősebb formáját és a bőr rugalmasságát. A terméket mandulaolaj gazdagítja, amely hidratálja és puhává varázsolja a bőrt.

A termék ára: 8500 Ft

Avon Planet Spa Mediterrán olívaolaj nyak- és dekoltázsfeszesítő szérum

Speciális szérum, amellyel hatékonyan óvhatod a nyak és a dekoltázs érzékeny bőrét. A benne rejlő olívaolaj már az ókorban is kedvelt szépítőszer volt, mivel bővelkedik vitaminokban és zsírsavakban, ezáltal hidratálja és simává varázsolja a bőrt. Az olívaolaj mellet a bőrregeneráló pantenolt is megtaláljuk az összetevők között. Ha rendszeresen beveted, feszesebb, tónusosabb és simább lesz a dekoltázsod bőre.

A termék ára: 2100 Ft

Payot Restruktúráló nyak- és dekoltázsfeszesítő krém

A Dr. Payot Laboratórium új innovációja a Design Lift termékcsalád. Rizs kivonatot foglal magában, ami elősegíti a sejtek megújulását, így stimulálva a bőrt, ezenfelül a bőr rugalmasságát is visszaállítja. A készítmény természetes lifting hatású, a szegfűszeg, az organikus kovaföld és az esszenciális zsírsavak hatására halványodnak a ráncok, a végeredmény pedig hidratált, ragyogó és feszes bőr.

A termék ára: 13 900 Ft

chanelexcellencejo.jpg ()Chanel Body Excellence mellfeszesítő gél

Frissítő, lazacrózsaszín gél, amely feszessé teszi a kebleket és simává varázsolja a dekoltázs és a mell bőrét. Erős feszesítő szérum is egyben, amely tónusossá teszi a bőrt, mindez a glikolsav és az L-arginin kombinált erejével érhető el. Irritáció nélkül finomítja a bőrfelszínt, és hozzájárul a test régi kontúrjainak visszanyeréséhez és megőrzéséhez.

A termék ára: 17 700 Ft

Csak természetesen

Nivea Pure & Natural ránctalanító nappali krém

Természetes összetevőkkel óvja a bőrt ez a gyorsan felszívódó krém – bogáncsvirágból nyert kivonattal segíti a bőr kollagén termelését. A bogáncsvirág kivonat arctiinban bővelkedik, amely kiváló növényi alapú ránctalanító komponens. A kötőszövet erősebbé válik, és még a mélyebb ráncok is mérséklődnek. Rendszeres használatával a bőröd olyan rugalmas lesz, mint „újkorában”, a ráncok száma pedig észrevehetően kevesebb lesz.

A termék ára: 3429 Ft

Dr. Kelen Fitness Figure 2 in 1 karcsúsító és anticellulit gél

Ezt a gélt azoknak találták ki, akik nem csupán a narancsbőr fogalmát akarják elfelejteni, de a zsírfeleslegét is. A kritikus területeken visszaszorítja a zsírlerakódást, megelőzi azok kialakulását, ugyanakkor a narancsbőr és a striák ellen is bevethető. Rendszeres alkalmazása rendkívül lényeges, főleg a bikini szezon előtt. Bőrbarát, gyorsan beszívódó készítmény, amelyet az érzékeny bőrűek is előszeretettel alkalmazhatnak. Olyan összetevőkkel ápolja a bőrt, mint a koffein, az L- carnitin, citromolaj vagy a gyömbér-kivonat.

A termék ára: 4943 Ft

Rekongem speciális paprika masszázs emulzió

Állandó használatával felfrissíti a fényét vesztett bőrt, megtisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Orvosi kutatásokkal igazolták, hogy a paprika esszenciaolaj elősegíti a kötőszövetben lerakodott zsír feloldását. A tavaszi alakformálás során is segítséget jelent ez a speciális zsírégető, hiszen fogyasztó hatása páratlanul hatékony. Kiválóan feszesíti és ránctalanítja a bőrt és a cellulitisz ellen is legyőzhetetlen fegyver.

A termék ára: 5540 Ft

Weleda bio nyírfa cellulit olaj

Szintén egy olyan termék, amely a nők életét megkeserítő narancsbőrt hivatott eltüntetni. Csak és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mellőz mindenféle mesterséges illatanyagot vagy tartósítószert. Óvja és puhítja a bőrt, rugalmassá és feszessé teszi azt. Már négy hét után látványos eredményre számíthatsz. Olyan komponensek gazdagítják, mint a barackmag kivonat, a jojobaolaj, vagy a nyírfalevél.

A termék ára: 3880 Ft

Hódíts pihe-puha bőrrel!

garnier.jpg ()Garnier Body Intensive 7 Days testápoló

A Garnier testápolói egy újonnan kifejlesztett összetevőt, az úgy nevezett L- Bifiduszt rejtenek magukban, amely optimalizálja a bőr természetes vízháztartását. A L- Bifidusz helyreállítja a bőr egyensúlyát, használatával kiküszöbölhető a dehidratáltság, és fokozza a z érzékeny hámréteg védekezőképességét is. Rendszeres használatával olyan intenzív hidratálást érhetsz el, hogy még az utolsó felvitel után is akár hét napig pihe-puha lesz a bőröd. A testápolók bővelkednek természetes összetevőkben.

Öt különböző illatban találhatod meg a boltok polcain, melyek a különféle bőrtípusok speciális igényeit elégíti ki. Az aloe vera kivonattal gazdagított testápoló a normál bőrűeknek készült, hatására a bőr puhább és üdébb lesz, és nem kell tartani attól, hogy kiszárad. A mangóolajat tartalmazó testápoló a száraz bőrűeknek jelent gyógyírt, használatával sima bőrre tehetsz szert. A karitévajat magában rejtő regeneráló testápoló az extra száraz bőrűek kedvence lehet, hiszen rendszeres használatával maximálisan hidratált lesz a bőröd. A méz tartalmú bőrnyugtató hatásával az érzékeny bőrűek számára készült, alkalmazásával a bőr megnyugszik és megszűnik a bőrirritáció. A kakaóvaj tartalmú kondicionáló a fakó bőrűek ideális készítménye, használatával egyenletes lesz a bőr színe és természetes csillogást kölcsönöz neki.

A termék ára: 1499 Ft

Avon Szaténfényű bőrpuhító testápoló olaj

Csak fel kell ráznod az olajat és máris érezheted a termék két rétegének bársonyos kényeztetését. A felső rétegben lévő olaj vitaminok és shea vaj segítségével mélyen hidratálja a bőrt, míg az alsó réteg selymesítő olaja hamvassá teszi a bőrt. A készítmény gyorsan beszívódik, és nem érzed utána zsírosnak a bőrödet.

A termék ára: 999 Ft

Naturland Zöld tea krém makadámdió-olajjal száraz és normál bőrre

Antioxidánsban gazdag zöld tea kivonatot és bőrpuhító makadámdió-olajt magában foglaló testápoló krém, összetevői hozzájárulnak a bőr saját védelmi rendszerének kibontakozásához, így az hatékonyabban veszi fel a kesztyűt a szabadgyökök károsító hatásaival szemben. A készítmény a bőr öregedését is gátolja. Ha mindennap használod, kis idő múltán érezhetően puhább és rugalmasabb lesz a bőröd.

A termék ára: 1090 Ft

Lush Charity Pot testápoló

A Charity Pot egy nagyszerű kéz- és testápoló, amely bővelkedik természetes, eredeti csoki illatot árasztó kakaóvajjal, valamint bőrpuhító mandulaolajjal. Nem csak selymessé varázsolja a bőrt, hanem az ylang ylangnak, a muskátlinak és a bársonyvirágnak köszönhetően hihetetlenül illatossá is. Ám a termékkel nem csak magadnak teszel jót, hanem másoknak is, hiszen a Lush a Charity Pot forgalmazásából eredő teljes hasznot jótékony célra használja fel.

A termék ára: 4190 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X