Főoldal > SZÉPSÉG > Vadiúj szépségterápia az űrből – próbáld ki te is!

Vadiúj szépségterápia az űrből – próbáld ki te is!

anti-agingfiatalítóoxigénionterápiaűrhajó
0

Írta:

Napjaink egyre gyorsabban terjedő világújdonsága az oxigénion terápia, mely technológiájában és külsejében is eltér a megszokott kozmetikai kezelésektől. A német űrkutatási központ kutatói is foglalkoznak a nem hétköznapi módszerrel, vagyis az oxigénionnal, hiszen fontos, hogy egy hosszabb út során az asztroanuták ne öregedjenek meg túlzottan. Az öregedéshez viszont nem is kell fényéveket megtenni, mindannyian tapasztaljuk […]

Napjaink egyre gyorsabban terjedő világújdonsága az oxigénion terápia, mely technológiájában és külsejében is eltér a megszokott kozmetikai kezelésektől.

A német űrkutatási központ kutatói is foglalkoznak a nem hétköznapi módszerrel, vagyis az oxigénionnal, hiszen fontos, hogy egy hosszabb út során az asztroanuták ne öregedjenek meg túlzottan. Az öregedéshez viszont nem is kell fényéveket megtenni, mindannyian tapasztaljuk az idő múlását kívül-belül: bőrünkön és szervezetünkben.

oxigencikk.jpg ()Ezt orvosolja e két módszer, az ionbúra és az ionfürdő. Előbbi esetében egy szkafander sisakjához hasonlító készülék segítségével lélegezzük be az ionizált oxigént, ami az egész szervezetre fejti ki anti-aging és sav-bázis normalizáló hatását. Az élmény azért is űrhajós, mert már egyetlen harminc perces kezeléstől úgy megfiatalodik az arc és a dekoltázs bőre, amelyre természetes úton eddig nemigen volt példa.

Az „ionfürdő” esetében negatívan ionizált oxigénnel telt zsákban töltünk el harminc percet, mely leginkább bőrünkre van jótékony hatással. A kezelés során az ionok úgy hatolnak át a bőrön, mint az elektromos áram. A méreganyagok semlegesítődnek, és az eredmény: feszesebb bőr, gyorsabb fogyás, könnyű végtagok, jó közérzet. Nem csoda, hogy savgyilkos dermionológiának is becézik.

Az ionizált oxigén tehát egyszerre ápolja az egészséget és a szépséget. Mindeközben kellemesen lehet pihenni, relaxálni, azaz éppen azt, amire egy szépségszalon, kozmetika, egy szálloda vagy éppen egy magánklinika vendégének szüksége van.

A rendkívüli formatervezés és az eredményes kezelés már a márciusi SlimExpo látogatói körében is nagy sikert aratott. „Két nap alatt összesen 260 érdeklődő próbálta ki a kezelést” – számol be tapasztalatairól Lavotha Ildikó a High-Care Cosmetics Magyarország vezetője.

Forrás: HIGH-CARE COSMETICS, www.oxigenion.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X