Főoldal > SZÉPSÉG > Nézz ki még jobban meztelenül! Megoldás 5 bőrproblémára

Nézz ki még jobban meztelenül! Megoldás 5 bőrproblémára

bőrbőrápolásbőrproblémakezelés
0

Írta: and

A probléma: striák A nők 90 százaléka szembesül ezzel a problémával az élete során. A striák kialakulását hirtelen történő fogyás, súlygyarapodás, illetve terhesség okozhatja, de egyáltalán nem szükségszerű ezekkel együtt élni. Sokkal könnyebb őket már a megjelenésükkor kezelésbe venni. Amikor rózsaszín vagy piros csíkokat fedezel fel magadon, ilyenkor még nagyon befogadó a bőr, ekkor kiváló […]

A probléma: striák

A nők 90 százaléka szembesül ezzel a problémával az élete során. A striák kialakulását hirtelen történő fogyás, súlygyarapodás, illetve terhesség okozhatja, de egyáltalán nem szükségszerű ezekkel együtt élni. Sokkal könnyebb őket már a megjelenésükkor kezelésbe venni. Amikor rózsaszín vagy piros csíkokat fedezel fel magadon, ilyenkor még nagyon befogadó a bőr, ekkor kiváló hatást érhetsz el például a mikrodermabrázióval vagy a mezoterápiával. Ha a színük már inkább fehér, akkor a Fraxel lézeres kezelés lehet jó megoldás.

borproblemacikk1.jpg ()A probléma: aknés bőr

A melegebb idő beköszöntével fokozódik az izzadás és a bőr zsírosodása, így a mellkasodon és a hátadon lévő pórusok könnyebben eltömődnek. A legjobb, ha már a zuhanyzóban megkezded a megelőzést: használj olyan tusfürdőt, amiben legalább 1,25 százaléknyi szalicilsav van. Ha ez nem válna be, és semmi javulást nem tapasztalsz, akkor keress fel egy bőrgyógyászt, és írass fel antibiotikumos krémet, ez biztosan segíteni fog.

Wellness Cafe tipp: Neutrogena Body Clear Body Wash Pink Grapefruit

A probléma: cellulitisz

A narancsbőr az egyik legbosszantóbb szépséghiba, mert nincs rá igazán jó orvosság. A gödröcskék méretét csökkentheted különböző kezelésekkel, például rádiófrekvenciás zsírbontással, ennek során mintegy összébb húzzák a szöveteket. Ideiglenes, de csak gyorssegélyként vethető be a koffeines krém, ami néhány órára dehidratálja a zsírsejteket, így a bőr jóval feszesebbnek fog tűnni.

Wellness Cafe tipp: Clarins High Definition Body Lift karcsúsító krém (11 990 Ft)

A probléma: hegekborproblemacikk2.jpg ()

A kis hegek, amelyek akár borotválkozáskor is keletkezhettek és nem régebbiek 6 hónaposnál, otthon is kezelhetőek szilikonos krémmel. Hogy eltüntethesd ezeket az apró sebhelyeket masszírozd be a krémet 30 másodpercen keresztül, naponta kétszer, két hónapon át. Vagy végy pár kezelést vaszkuláris-, vagy Fraxel lézerrel, amely szintén visszaállíthatja a bőr eredeti állapotát.

A probléma: megnyúlt bőr

A bőr különböző okokból kifolyólag nyúlhat meg, közrejátszhat az idő előrehaladta, az áldott állapot, vagy a súlyingadozás is. Egy új kozmetikai eljárás keretein belül ötvözték az ultrahang és a rádiófrekvencia áldásos hatásait, e kettő kombinációja kiválóan feszesíti a bőrt. Különösen a has tájékán hatékony! A legszembetűnőbb eredményre akkor számíthatsz, ha 4 héten keresztül heti egy kezelésen részt veszel, de ezt követően legalább másfél évig nem lesz gondod a bőrfeszesítéssel.

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X