Főoldal > SZÉPSÉG > Így lehet feszes karod és csábító a dekoltázsod!

Így lehet feszes karod és csábító a dekoltázsod!

bőrápolásdekoltázsfeszes kargyakorlatszépségtrükktáplálkozás
0

Írta: and

Dolgozz a feszes izmokért! A keblek a nőisség szimbólumai, ám szépségükért neked is tenned kell. Fontos tudnod, hogy ezeket nem lehet önmagukban edzeni, csupán azokat az izmokat, amelyek a melleknek tartást adnak. 1. Mellprés: A mellkasi izmok alsó részének edzéséhez állj kis terpeszbe, enyhén hajlítsd be térdeidet, miközben lábaid maradjanak párhuzamosak. Feszítsd meg a hasadat, […]

Dolgozz a feszes izmokért!

A keblek a nőisség szimbólumai, ám szépségükért neked is tenned kell. Fontos tudnod, hogy ezeket nem lehet önmagukban edzeni, csupán azokat az izmokat, amelyek a melleknek tartást adnak.

1. Mellprés: A mellkasi izmok alsó részének edzéséhez állj kis terpeszbe, enyhén hajlítsd be térdeidet, miközben lábaid maradjanak párhuzamosak. Feszítsd meg a hasadat, majd a tenyeredet szorítsd össze a melleid előtt, úgy, hogy könyököd kifelé, ujjaid felfelé mutassanak. Tartsd a pózt 10 másodpercig, majd pihenj újabb 10 másodpercet és ismételj 3-szor. A gyakorlat során mindvégig fontos a ki- és a belélegzés.

dekoltazsickk1.jpg ()2. Mellizmok, váll, tricepsz edzése: Térdelj négykézláb a talajra, karjaidat enyhén hajlítsd be, lábaidat hátul kulcsold össze. Helyezd kezeidet a vállakkal egy szintbe és minél távolabb vannak kezeid egymástól, annál erősebben aktivizálod a mellkasi izmokat, míg minél közelebb teszed a kezeket egymáshoz, annál jobban dolgozik a felkar. A kezek és a térd közötti megfelelő távolság lehetővé teszi, hogy egyenes háttal végezhesd a gyakorlatot. Feszítsd meg a hasadat, a felsőtestedet lassan közelítsd a talajhoz, majd térj vissza a kiinduló pózba, ügyelve arra, hogy karjaid mindig kissé hajlítottak maradjanak. Ismételd a gyakorlatot három fordulóban 15-ször és az egyes sorozatok közé iktass be 30 másodperc szünetet.

3. Intenzív alakformálás: Az előző gyakorlatot most végezd úgy, hogy kinyújtod a lábaidat, miközben a vállak, a csípő, a térdek és a lábak egy vonalban vannak. Stabilizáld felsőtestedet, húzd be a hasadat és a fenekedet. Végezz lassú fekvőtámaszokat, úgy, hogy alkarod és felkarod 90 fokos szöget zárjon be. Térj vissza a kezdő testhelyzetbe, és ha leereszkedsz, lélegezz ki, ha pedig visszatérsz az eredeti pozícióba, lélegezz be. Ismételd 3×15 alkalommal, és tarts köztük 30 másodpercnyi szüneteket.

Ápold a karjaidat!

Szuperfeszes karokra vágysz? Próbáld ki a Body Art karfeszesítő krémet, amelyet speciálisan a karon, az alkaron és a vállon lévő bőr megereszkedésének csökkentésére fejlesztettek ki. A készítményben lévő citrus, shoera fa kivonat, koffein és synephrine aktív molekulái hozzájárulnak bőröd feszességéhez és selymes puhaságot kölcsönöznek, így felkarod karcsúbbá válik és bátran felveheted a legdögösebb felsődet.

Ha pihe-puha könyökökre vágysz, expressz segítség a mandularadír, amit te is gyorsan elkészíthetsz: keverj össze egy kiskanál mandulaolajat, mézet és korpát, majd dörzsöld a száraz könyöködbe és radírozz a pakolással pár percig.

Wellness Cafe tipp: Fermeté Bras karfeszesítő gél, Avon afrikai shea vajas láb-és könyökápoló krém AHA-savval

bustyceuticalcikk.jpg ()Hódítsd izgató dekoltázzsal!

Melleidnek folyamatos és gondos ápolásra van szüksége, ám szépsége az őt fedő bőr feszességétől is függ. Ha szeretnél az új bikiniben elbűvölően mutatni, próbáld ki az Elisir Corpo mellfeszesítő krémet, amelynek értékes hatóanyagai maximálisan táplálják a szöveteket, tömörebbé varázsolják a dekoltázs, a keblek, a nyak illetve a váll bőrét, miközben megelőzik azok megnyúlását.

A Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió ösztönzi a bőrszövetek anyagcseréjét, a szövetek sejtjeinek lélegzését és növeli azok feszességét, így kebleid szebb formájúak lesznek. Amennyiben érzékeny a bőröd, teszteld a melleid tónusának, rugalmasságának illetve az epidermis feszességének megtartására szolgáló Elancyl mellfeszesítő gélt, amely látványos eredményeket ígér.

Wellness Cafe tipp: A bársonyos keblekért remek házi módszer, ha összekeversz 2 evőkanál felmelegített mézet 2 evőkanál túróval, majd a pakolást kb. 20 percig a melleidre és a dekoltázsodra teszed.

Diétázz a szépségért!

Az alakformálásához a megfelelő táplálkozás is hozzátartozik, ám a mellek rendkívül érzékenyek a gyors súlyváltozásra, hiszen általában ezek mérete csökken először. A drasztikus fogyókúrák helyett válassz olyan kiegyensúlyozott étrendet, amely főként friss zöldségekből, gyümölcsökből és sovány húsokból áll és fogyassz növényi zsírokat, olajokat illetve fehérjéket, amelyek szépítik és regenerálják a bőrt.

dekoltazscikk2.jpg ()Igyekezz olyan ételeket is beiktatni a diétába, amelyek ránctalanítják a bőrödet, ilyenek pl. a mandula, a lazac, a spenót, a szőlő, az áfonya vagy az eper. Ne feledd, hogy a melegben mindig gondoskodnod kell bőröd nedvességtartalmának pótlásáról elegendő folyadékbevitellel.

Mondj nemet a foltokra!

Folyton izzadsz és bármit húzol magadra, szinte percek alatt foltos lesz a ruhád?
Ha szeretnél a problémára egy igazán hatékony módszert, az izzadást gátló készítményekkel esténként, fürdést követően kend be a hónaljadat, majd reggel alaposan mosd le vízzel. Próbáld ki az Indus sószappant, amely baktériumölő hatása miatt megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó kórokozók elszaporodását, így bátran használhatod az egész testeden. (www.himalayaherbals.hu)

Wellness Cafe tipp: Készíts tölgyfakéregből és zsályából készült kádfürdőt, ami kiváló megoldás az erős izzadás ellen.

Tényleg fogynod kell?

Simán feszesebb!

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X