Főoldal > SZÉPSÉG > Így légy trendi a nyári bulikban!

Így légy trendi a nyári bulikban!

bulinyárruharuhatártrendi
0

Írta: and

Újíts be! A kis fekete biztos befutó, ám nyáron azért másfelé is kacsingathatsz. Élénkebb összhatást érhetsz el, ha fekete-fehér csíkos ruhát választasz. Vagy húzz magadra egy fekete flitteres rövidnadrágot – ez legalább olyan figyelemfelkeltő, mint egy miniszoknya, mégis sokkal kényelmesebb viselet. Túlórázzon most a ruhád! Az irodai ruhatárad éjszaka is megállja a helyét. Egy vékony, […]

Újíts be!

A kis fekete biztos befutó, ám nyáron azért másfelé is kacsingathatsz. Élénkebb összhatást érhetsz el, ha fekete-fehér csíkos ruhát választasz. Vagy húzz magadra egy fekete flitteres rövidnadrágot – ez legalább olyan figyelemfelkeltő, mint egy miniszoknya, mégis sokkal kényelmesebb viselet.

csikosruha.jpg ()Túlórázzon most a ruhád!

Az irodai ruhatárad éjszaka is megállja a helyét. Egy vékony, mintás kardigán, egy blúz és egy szoknya, amelyeket világos színű minták díszítenek merész döntésnek minősülnek, de ugyanakkor biztos sikert arathatsz ezzel a kombinációval. Épp az teszi modernné az összeállítást, hogy a különböző minták szinte összecsapnak az öltözéken, de ha nem szeretnél mixelni, válassz inkább hasonló darabokat.

Hadd szóljon!

Eddig a színes ruháidat fehérrel, feketével vagy egy egyszerű farmerrel párosítottad? Ez nappala príma ötlet, de egy buliban ugye azt akarod, hogy hangosan körülöleljen a zene? Akkor ezt bizonyítsd az öltözékeddel is! Szóval „tekerd fel a hangerőt” egy másik élénk színű ruhával, és vértezd fel magad minél több tarka kiegészítővel is.

Fejlesztd tökélyre a kiegészítők válogatását!nyaklanc.jpg ()

Egy csinos ruhának nem kell kifinomultnak és úgyszólván tökéletesnek lennie. Sőt, a legegyszerűbb ruhakölteményből lehet megfelelő hozzáállással és bohókás, feltűnő kiegészítőkkel a legdögösebb buli-szerkót varázsolni, amely tökéletes választás a szórakozóhelyeken, vagy a koncerteken.

Bátran csíkozz!

Kísérletezz a különféle csíkok ötvözésével! Ilyenkor csak az ösztöneidre hallgass, hiszen a legjobb összeállítások gyakran egy egyszerű improvizációnak köszönhetően születnek. Az egyetlen követendő szabály: hogy a különböző darabokon átívelő csíkok legalább egyik színe ugyanolyan legyen. Egy széles övvel – amely hasonló színben pompázik, mint a csíkok – még jobban összehangolhatod a szetted.

Légy álomlány fehérben!gyuru.jpg ()

A fülledt nyári estéken légy te a hölgy fehér ruhában! Egy ilyen ruciban könnyedén zsebelheted be az elismerő férfipillantásokat, és csak úgy tündökölni fogsz az éjszakában. Ha nincs ilyesmi a szekrényedben, keress két különálló darabot, amelyet különleges részletek gazdagítanak, de nem kekruha.jpg ()fontos, hogy ugyanolyan árnyalatúak legyenek. Egy fekete öv vagy néhány ezüst díszgomb pedig egy kis szexi vibrálást is kölcsönöz a szettednek.

Kék rapszódia

Ha meleg az idő, akkor szinte vonzanak minket a világos színek. A hatás kedvéért, próbálj fel egy kobaltkék ruhát, ez is trendi nyári szín. Viselésével kiemelkedsz a tömegből, nem mellesleg eme szín hatására üdébbnek is tűnsz majd. Ennél az árnyalatnál nincs szükség ékszerekre, a nyakadat és a karodat is csupaszon hagyhatod, hiszen ez a drágakő-szín elegendő díszítést jelent önmagában is.

feherfarmer.jpg ()Finom ragyogás

A fekete top a parti-öltözékek örökös tagja. Ahhoz hogy feldobd ezt az igencsak egyszerű ruhadarabot, válassz mellé aranyat is: még mindig semleges az összhatás, de mégis vittél bele egy kis ragyogást. A fémes árnyalatok szinte mindenhez passzolnak, a fehér farmertól kezdve egészen a csillogó miniszoknyáig. Ha még magadra kapsz egy szép gombokkal ékesített blúzt is, azzal biztosan szert tehetsz egy igazán káprázatos, sikkes külsőre.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X