Főoldal > SZÉPSÉG > A legtutibb természetes hajápoló tippek

A legtutibb természetes hajápoló tippek

hajápolássampontermészetes
0

Írta: and

Regenerálj a csodás csillogásért! A nap nem csupán a bőrödet szárítja ki, ám a hajadat is, ami nyáron fokozott törődést igényel. Ebben lehet segítségedre a Satinique kímélő sampon, amely természetes hatóanyagokkal táplálja, óvja frizurádat a hajtőtől egészen a hajvégekig, és maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket is. Különleges ceramidot tartalmaz, ami megegyezik a hajban lévő természetes ceramiddal, […]

Regenerálj a csodás csillogásért!

A nap nem csupán a bőrödet szárítja ki, ám a hajadat is, ami nyáron fokozott törődést igényel. Ebben lehet segítségedre a Satinique kímélő sampon, amely természetes hatóanyagokkal táplálja, óvja frizurádat a hajtőtől egészen a hajvégekig, és maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket is. Különleges ceramidot tartalmaz, ami megegyezik a hajban lévő természetes ceramiddal, így akár minden nap használhatod.

satinique.jpg ()A megfelelő hajápoláshoz a hidratálás is hozzátartozik, a Satinique intenzív regeneráló hajpakolás egyedülálló összetételének köszönhetően mélyen hatol a haj belsejébe, helyreállítja annak nedvességtartalmát, regenerálja a hajszerkezetet és ápolja a töredezett hajvégeket. Ha festett a hajad, a búzaprotein-tartalmú pakolástól tincseid újra fényesek és egészségesek lesznek.

Bővebb infó: www.amway.hu

Wellness Cafe tipp: Farfalla Bio mélyregeneráló hajpakolás, Mypa aloe hajregeneráló sampon 

Lendülj csúcsformába!

Reggelente alig bírsz kikászálódni az ágyból, és emellett komoly gondot okoz az elaludt frizura rendbehozatala is?  A fodormenta és borsmenta dupla erejétől tutira felélénkülsz, hisz a menta serkenti a szőrtüszőket, így életet csihol a hajszálaidba, illatával pedig agyadnak is villámgyors ébresztőt vezényel.

Az Ice Blue sampon kellemesen bizsergető érzéssel ajándékoz meg nap mint nap, ráadásul csodát tesz a lelapulásra hajlamos hajjal is (www.lush.hu). A kifésüléssel sem kell többé bajlódnod, ha kipróbálod a Tulasi citromfüves samponját, ami tökéletesen habzik, míg erősen tisztító hatású alapanyagai fürtjeidet könnyen kezelhetővé varázsolják, emellett késleltetik az idő előtti zsírosodást is.  myropsampon.jpg ()

Wellness Cafe tipp: Garnier Naturals Menta sampon, Bentley Organic sampon teafával, citrommal és mentával

Fokozd a természetes ragyogást!

A törékeny és száraz hajszálakat mélyen kell táplálnod és erősítened, amelyre csodás gyógyír a természetes omega-3 zsírsavakban gazdag lenmagolaj. Az Erboristica regeneráló sampon karité vajat is tartalmaz, így pillanatok alatt növelheted fürtjeid volumenét és ragyogását. Fáradt fejbőröd élénkítésére gyors segítséget jelenthet a Holt-tengeri sóból, búzakivonatból és panthenolból álló Manufaktura sampon, ami felerősíti hajad természetes fényét, elősegíti a hajszálak növekedését, míg a búzakivonat kényeztető hatását akkor is élvezheted, ha érzékeny a fejbőröd (www.myropolium.hu).

Wellness Cafe tipp: Henna Hairwonder regeneráló sampon, Sebastian Penetraitt erősítő és regeneráló hajbalzsam

hajapolocikk2.jpg ()Éld át a trópusok hangulatát!

A vékonyszálú és finom haj táplálásához kímélő megoldások szükségesek, a Logona Bio Age energetizáló sampon lágyan tisztít és ápol, az élénkítő bio koffeinnek valamint az ásványokban gazdag líciumnak köszönhetően természetes puhasággal ajándékozhatod meg a tincseidet (www.biokukac.hu). Ha szeretnéd elbűvölni a pasidat, a Tigi energetizáló sampon nem csupán érzéki Bahama Mama Shot illatot áraszt, ám tökéletesen kondicionál és serkenti a hajhagymákat, míg a benne lévő értékes karbomer megőrzi a nedvességegyensúlyt, így hajad könnyedén megbirkózhat a változó környezeti feltételekkel is. (hu.strawberrynet.com)

Wellness Cafe tipp: Tropic Spa kókuszos sampon, Lavera Hair mangótejes hajkondicionáló


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X