Főoldal > SZÉPSÉG > Így készíts bronzos sminket a napbarnított bőrre

Így készíts bronzos sminket a napbarnított bőrre

bőrbronzosítónapbarnítottsmink
0

Írta: and

Az idei nyárutón valóban úgy nézhetsz ki, mint aki egész nyáron csak napfürdőzött (ahelyett, hogy a monitor előtt töltötte volna a nyarat), ha beszerzed a napbarnított bőrhöz elengedhetetlen sminktermékeket. Azoknak, akik voltak oly szerencsések, hogy egy egzotikus helyen nyaralhattak és mindemellett még jó génekkel is rendelkeznek, csak a napbarnított bőrükre lesz „szükségük”, de azok, akik […]

Az idei nyárutón valóban úgy nézhetsz ki, mint aki egész nyáron csak napfürdőzött (ahelyett, hogy a monitor előtt töltötte volna a nyarat), ha beszerzed a napbarnított bőrhöz elengedhetetlen sminktermékeket. Azoknak, akik voltak oly szerencsések, hogy egy egzotikus helyen nyaralhattak és mindemellett még jó génekkel is rendelkeznek, csak a napbarnított bőrükre lesz „szükségük”, de azok, akik nem tudhatnak magukénak ilyen paramétereket, egy könnyű bronzosítóval, egy gondosan megválasztott alapozóval és szájfénnyel könnyen megteremthetik azt a hatást, ami után vágyakoznak.

avon.jpg ()Alapozó ásványokkal

Először is, használj ásványokkal gazdagított alapozót, így hibátlan alapot kreálhatsz, amelyen még jobban megtapad majd a többi festék is. Az ilyen alapozókat, amelyek ásványokat is tartalmaznak sokkal könnyebb felvinni, mint más folyékony vagy púder állagú termékeket, és a bőr természetes ragyogása is még inkább átsejlik.

Wellness Cafe tipp: Avon Folyékony alapozó ásványokkal (1899 Ft)

A tökéletes bronzosító

A napbarnított bőr előkészítéséhez hozzátartozik a bronzosító alkalmazása. Az alapozót tehát kövesse egy megbízható bronzosító felvitele, ezzel igazi nyári színt kölcsönözhetsz az orcáidnak. Olyan árnyalatot válassz, amely tökéletesen passzol a bőrtónusodhoz.

Wellness Cafe tipp: Bobbi Brown bronzosító (7850 Ft)

bronzcikk1.jpg ()Szemek és az orca

Itt is olyan készítményeket vess be, amelyek ásványokban és pigmentekben gazdagok, ugyanakkor hidratálják is a bőrt. Bronzos színekkel adj hangsúlyt a szemeidnek és az arccsontodnak. Azt is megteheted, hogy olyan terméket keresel, amely univerzális, a szemeken és az arccsontodon is bedobhatod, a lényeg, hogy különböző bronzos árnyalatokat vonultasson fel.

ahavamultivitaminosszarzolaj.jpg ()Napfénnyel átitatott ragyogás

A szexi nyári ajkakon mindig kell, hogy legyen egy leheletnyi szájfény. Egy mézzel dúsított stick áttetsző fénnyel vonja be az ajkakat, ami enyhén csillog is, ezt pedig rúzzsal vagy rúzs nélkül is viselheted. De ne ess túlzásokba, minden, amire szükséged van, az csak egy kis harmatos fény az ajkaidon, ezzel pedig kiemelheted arcod bronzos ragyogását is.

Wellness Cafe tipp: The Body Shop Honey Bronze Lip Nectar szájfény (3980 Ft)

Vibráló ragyogás

A száraz olaj szuper termék, ha a nap folyamán többször is hidratálni akarjuk a bőrünket, és ha ebből csillogó verziót keresel, akkor azzal nemcsak táplálod a bőröd, de ugyanakkor finom, ám pompás ragyogást is előidézhetsz. Hatására a bőr fényes és gyönyörű lesz. Arra ügyelj, hogy jelen esetben a kevesebb több, egyáltalán nem szabad túl sokat használni belőle.

Wellness Cafe tipp: AHAVA Multivitaminos száraz olaj (8590 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X