Főoldal > SZÉPSÉG > A legcsinosabb őszi ruhadarabok – a férfiak szerint

A legcsinosabb őszi ruhadarabok – a férfiak szerint

dívadivatférfiöltözékősztrend
0

Írta: and

Téves elképzelés, hogy a férfiak kedvenc ruhadarabjai közé azok tartoznak, melyek mindent közszemlére tesznek. Való igaz, megnézik az extra miniszoknyában vonuló nőket, mégis a fantáziájukat sokkal jobban megmozgatják azok a darabok, amelyek csupán sejtetik az alattuk rejtőző testrészeket. Az egyik vállat láttatni engedő felső A férfiak egybehangzó véleménye, hogy a nyak és a váll a […]

Téves elképzelés, hogy a férfiak kedvenc ruhadarabjai közé azok tartoznak, melyek mindent közszemlére tesznek. Való igaz, megnézik az extra miniszoknyában vonuló nőket, mégis a fantáziájukat sokkal jobban megmozgatják azok a darabok, amelyek csupán sejtetik az alattuk rejtőző testrészeket.

Az egyik vállat láttatni engedő felső

A férfiak egybehangzó véleménye, hogy a nyak és a váll a legizgatóbb tesrészek egyike, így azok a pulóverek, melyek finoman leomlanak az egyik vállról, a legcsábítóbb darabok közé tartoznak. Utat enged a képzeletüknek, mivel autómatikusan utánagondolják a test folytatását is, így rögtön felkeltik a figyelmüket. Ez a felső feltűzött hajjal érvényesül a legjobban, mivel fedetlenul hagyja a vállak mellett a nyakat is, és egy hosszú fülbevalóval még inkább odaterelődik a férfiak tekintete.

Amennyiben hosszabb fazonú darabot választunk, kombináljuk egy hozzáillő övvel, ezzel kiemelhetjük egyben derekunkat is, így nőiességünk csak fokozódik. Cicanadrággal, vagy testhez simuló, szűk farmerrel viseljük.

szoknya.jpg ()Elegáns, felsliccelt szoknya

Azon az elképzelésen alapul, mint az előbbi, miszerint a férfi továbbgondolja a láb folytatását. Azok a nők hordanak ilyen szoknyát, akik elegánsak, határozottak, céltudatosak, ugyanakkor élvezik megélni a nőiességüket és túlfűtött szexualitással rendelkeznek. Sajnos csakis tökéletes alakon mutat jól, vastagabb combok esetén inkább térdig érő, normál fazonút válasszunk. Ennél a darabnál kerüljük a feltűnő kiegészítőket: a lényeg a titokzatosság. Hordjuk karcsúsított inggel, harisnyanadrággal és elegáns, tűsarkú cipővel. Ha meg szeretnénk erősíteni a titkárnős stílust, tegyünk fel hozzá egy csinos, fekete keretes szemüveget.

Gyapjú rövidnadrág

Tökéletes őszi viselet, amikor sportosan elegánsak szeretnénk lenni. A legjobb benne, hogy mindig más-más oldalunkat tudjuk hangsúlyozni ezzel a ruhadarbbal: színes harisnyával kombinálva játékos megjelenést kölcsönözhetünk öltözékünknek, feketével pedig drámaibbá, elegánsabbá varázsolhatjuk a megjelenésünket. Magassarkú csizmával mutat a legjobban, így combjaink még hosszabbnak tűnnek majd.

Kalap

Egy kiegészítő, mely mindenképp megragadja a férfiak tekintetét. Egy jól megválasztott fejfedő hihetetlenül fel tudja dobni a megjelenésünket, ráadásul odavonzza a szép arcra a tekintetet, főleg, ha megtanuljuk jól hordani. Bizony, ez elengedhetetlen, mivel ha valaki lesütött fejjel, bizonytalanul járkál benne, azzal épp az ellenkező hatást éri el. Kalapot viselni tehát tudni kell, mivel magabiztos, előkelő kinézetet kölcsönöz, amihez elengedhetetlen egyfajta kisugárzás.

magassarku.jpg ()Tűsarkú

Szinte nincs is olyan nő a világon, aki nem ismerné a tűsarkú  óriási hatalmát. Ráhúzzuk a lábunkra, és máris valami megváltozik bennünk: úgy érezzük, pillanatok alatt nőiesebbek és csábítóbbak lettünk- és ezt a férfiak is megérzik. Lehet, hogy konkrétan nem nézik a cipőnket, de azt nagyon is látják, mennyire magabiztosabbak leszünk általa. Járásunk kecsessé válik, automatikusan kihúzzuk magunkat, ráadásul lábunk is sokkal hosszabbnak és formásabbnak tűnik.

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X