Főoldal > SZÉPSÉG > Őszi-téli trendtippek egyenesen a kifutókról

Őszi-téli trendtippek egyenesen a kifutókról

csipkedivatkalapnarancsősztrend
0

Írta: and

Tüzes piros A vadító piros és az energikus narancs idén szinte elözönlötte a kifutókat. Elie Saab csónaknyakú, Diane Von Furstenberg flitteres maxi ruhákat vonultatott végig a kifutón. Ez a szín garantáltan beragyogja az őszi borús napokat. Ne félj az erősebb tónusoktól, bármilyen natúr árnyalattal remekül mutat. Ha mégsem akarsz tetőtől talpig vörösben pompázni, dobd fel […]

Tüzes piros

A vadító piros és az energikus narancs idén szinte elözönlötte a kifutókat. Elie Saab csónaknyakú, Diane Von Furstenberg flitteres maxi ruhákat vonultatott végig a kifutón. Ez a szín garantáltan beragyogja az őszi borús napokat. Ne félj az erősebb tónusoktól, bármilyen natúr árnyalattal remekül mutat. Ha mégsem akarsz tetőtől talpig vörösben pompázni, dobd fel a klasszikus farmer- póló összeállítást egy izzó piros kabáttal vagy narancsszínű zakóval, ahogy a Burberry és Paul Smiths modelljei is tették.

narancs.jpg ()Wellness Cafe tipp: Smink terén is hódít ez árnyalat, itt azonban a kevesebb több:erős rúzshoz már csak egy kis szempillaspirálra van szükséges és már hódíthatsz is!

Kockák, pöttyök

Tévedés azt hinni, hogy ezek a játékos minták utoljára az oviban voltak menők. Stella McCartney pöttyökkel tarkított kollekciója újra előcsalogatja bohókás énedet, az átlátszó részletekkel kombinált ruhái cseppet sem kislányosak. Az idei szezonban mindenhol találkozhatsz velük, ruhákon, szoknyákon, táskákon, sálakon, sőt fehérneműkön is felbukkannak a letisztult eleganciát kedvelők örömére. A szezon másik nagy visszatérő sztárja a kocka. Ha igazán trendi akarsz lenni, mindenképpen a skótkockás sálakra és keppekre voksolj, melyek most az őszi avar színeiben játszanak.

cipo.jpg ()Maszkulin trend

A barátod szekrénye ősszel biztosan nem lesz biztonságban: a Dolce & Gabbana, Moschino és Chanel kifutóit meghódították a szmokingot idéző, hosszú oversize zakók, férfias cipők és nadrágkosztümök. Marlena Dietrichtől ellesheted, hogyan lehet ezt a trendet is nőissé tenni: párosítsd a fiús darabokat élénk színekkel, csillogó anyagokkal és nőies kiegészítőkkel.

Csipkecsodák, fehér gallérok

Az ellentétek vonzzák egymást – talán ezzel magyarázható, hogy idén jól megfér egymás mellett a jó kislányok egyik kellékének számító, kerek fehér gallér és a csipkével, bőrrel kombinált fétisdivat. Az átlátszó, szexis csipkék már szezonok óta kivándoroltak a hálószobákból egészen a kifutókig, és ezt az előkelő helyüket idén is tartják. Elie Tahari és Jason Wu dizájnerei sejtelmes fekete ruhákat terveztek, míg a Bottega Veneta-nál pisztácia zöld díszítéssel dobták fel a csábos darabokat, a Bluemarine-nál pedig elejét vették a téli mélabúnak és élénk galler.jpg ()színekkel értelmezték újra a csipkeruha fogalmát. Ha a visszafogottabb stílus híve vagy, te is találhatsz kedvére valót az újdonságok között. A fehér gallér újra reneszánszát éli, idén szinte minden tervezőnél felbukkant, ruhákra, pólókra varrva.

Wellness Cafe tipp: Ha nem tudsz dönteni a két stílus között, kövesd a Pucci dizájnereinek tippjét, és keress fehér gallérral díszített csipkeruhát.

Kalap parádé

A szezon jolly joker kiegészítője a kalap. A Gucci ház Hitchcockot és az ’50-es éveket idézi széles karimájú, mélybordó és smaragd zöld kalapjaival. Idén szinte minden színben feltűnnek a boltok polcain ezek a vagány és egyszerre elegáns kiegészítők. Hétköznapokra válaszd a kisebb, semleges, csokoládé színű, visszafogottabb verziót, estére pedig nyugodtan adj szárnyat a fantáziádnak.

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X