Főoldal > SZÉPSÉG > Ezek az ősz legszuperebb parfümújdonságai

Ezek az ősz legszuperebb parfümújdonságai

illatparfümszaglás
0

Írta: and

Íme, az ősz legjobbjai, próbáld ki őket te is! A „nagyon” nőknek  Ha igazi „femme fatale” vagy, a Guess Seductive I’m Yours parfümje telitalálat lesz számodra. Nincs pasi, aki ellent tudna állni ennek a merész és intenzív illatnak, úgyhogy ezzel a szuper parfümmel még tovább fokozhatod a női csáberőd. Légy mámorító ezzel a keleties aromájú […]

Íme, az ősz legjobbjai, próbáld ki őket te is!

A „nagyon” nőknek

 Ha igazi „femme fatale” vagy, a Guess Seductive I’m Yours parfümje telitalálat lesz számodra. Nincs pasi, aki ellent tudna állni ennek a merész és intenzív illatnak, úgyhogy ezzel a szuper parfümmel még tovább fokozhatod a női csáberőd.

guess.jpg ()Légy mámorító ezzel a keleties aromájú parfümmel, amiben ötvöződik a finom virág-, és a pompás pézsmaillat. Pezsdítsd fel az érzékeket a harmatos babarózsa, a golgotavirág és a szikrázó gardénia jegyeivel! A virágos szívillatban magnólia, fehér liliom és vanília orchidea rejlik, az illat alapját az érzéki pacsuli, az egzotikus fák, pézsma és vetiver képezik.
A termék ára: 30 ml 8399 Ft

 


Teremts harmóniát!

esprit.jpg ()Az Esprit Urban Nature illatkreációját a modern városi élet és benne élő természet összeolvadása inspirálta, harmonikus illat; egyszerre árad frissesség és szenvedély az üvegcséből. Az Urban Nature For Womant a határozott, szexi nőnek alkották meg, aki a természetes nőiességével hódit. A parfümből egy virágos, zöld gyümölcsös illat bontakozik ki, fejjegyében a violalevél és zamatos alma finom keveréke érvényesül egy kevéske feketeribizlivel. Az illat alapja a kacér vaníliából, pézsmából és borostyánfából tevődik össze, amit tökéletesen kiegészít a tonkabab, ettől lesz meleg, karamellhez hasonló illata, de természetes cédrus is fellelhető az alapjegyek között.
A termék ára: 15 ml 3699 Ft

Légy felejthetetlen!

celine.jpg ()Celine Dion újabb fantasztikus illatot dobott a piacra, méghozzá a Signature-t. Elegáns, klasszikus aroma egy csipetnyi modern fordulattal; a fejillatban a mimóza virággal indítanak a parfüm megálmodói, amelyet a pezsgő guava és a Pink Lady alma aromája tesz teljessé. A hosszantartó hatás az érzéki pézsmának, a gazdag ámbrának és a csábító szantálfának köszönhető. A parfüm elkészítését teljes mértékben a színésznő jelleme, vidámsága és szenvedélye inspirálta, erősítsd magadban is ezeket a tulajdonságokat ezzel az illattal!
A termék ára: 30 ml 7099 Ft

Ragyogj!

heidi.jpg ()A sokoldalú szupermodell, Heidi Klum káprázatos egyénisége vadi új illatában, a Shine-ban, egy virágos orientális kompozicióban testesül meg. Heidi mindazon nőknek ajánlja új illatát, akik szívből élvezik az életüket, és ez az életigenlés az illatjegyekben is visszaköszön. A parfümben elsőként a friss, lédús mandarin és körte bontakozik ki, amelyet kiegészít a fűszeres piros bors, ami mintegy felébreszti az érzékeket. Utána tör majd felszínre a gyöngyvirág és a napraforgó aromája, az alapillatban pedig vanília és pézsma ötvöződik, így lesz igazán ellenállhatatlan a viselője. Ragyogj te is, akárcsak Heidi!
A termék ára: 30 ml 7099 Ft

Ragadd meg a boldogság pillanatát!

moments.jpg ()Szerinted be lehet zárni a boldogság mámorító pillanatát egy parfümüvegbe? Az Yves Rocher-nak sikerült, a Moment de Bonheur minden egyes cseppje a boldogság végtelenített pillanatát hordozza magában. A parfümben leginkább a rózsa illata dominál, de a fejillat zöldellően növényi és friss, míg a szívillat inkább virágos. Ezt a virágillatot pedig a pacsuli és a cédrus teszi még varázslatosabbá.
A termék ára: 30 ml 7800 Ft

Kavard fel a port és nevess!

Fedezd fel a powerfruit erejét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X