Főoldal > SZÉPSÉG > Ezek lesznek a legszebb smink-színek idén!

Ezek lesznek a legszebb smink-színek idén!

arcsminkszín
0

Írta: and

Mandarin színű rúzs és körömlakk A Pantone cég egy narancsos-piros színt, az úgynevezett „Tangerine Tango-t” nevezte ki a 2012-es év árnyalatának, és valóban, ez a fényes, citrusos árnyalat tökéletesen feldobja még a legegyszerűbb sminket is. Habár a kifutókon látott narancsszínű szemkontúr is nagyon tetszetős, azért ez a szín mégis csak az ajkakon mutat a legjobban. […]

Mandarin színű rúzs és körömlakk

A Pantone cég egy narancsos-piros színt, az úgynevezett „Tangerine Tango-t” nevezte ki a 2012-es év árnyalatának, és valóban, ez a fényes, citrusos árnyalat tökéletesen feldobja még a legegyszerűbb sminket is. Habár a kifutókon látott narancsszínű szemkontúr is nagyon tetszetős, azért ez a szín mégis csak az ajkakon mutat a legjobban.

Wellness Cafe tipp: MAC Morange rúzs (3570 Ft); Collistar körömlak n. 61 Mandarin Lacquer (3900 Ft)

Fényes barna szemhéjárnyékoló

A barna szemhéjpúder minden valamire való neszesszer alapdarabja, de idén a sminkesek ebből is azt javasolják, amely egy csipetnyi csillámot is tartalmaz, és gyönyörű fénnyel vonja be a szemhéjakat. A kedvenc barna szemhéjfestékedet úgy is feljavíthatod, ha egy leheletnyi hidratáló krémet felviszel rá. Vagy pedig eleve próbálj ki egy fényesebb terméket.

Wellness Cafe tipp: Avon Color Trend szemhéjfesték- szett Cocoa Dreams (999 Ft)

ajak.jpg ()Rózsaszín és barack pirosító

Biztos, hogy már jó néhányszor pezsdítetted fel az arcod rózsaszínű pirosítóval, de ebben az évben egy kicsit másként hódít ez a szín: először barackszínű pirosítót vigyél fel és erre hintsd rá a rózsaszínűt, így igazi természetes összhatást érhetsz el. Használhatsz krémes vagy púder formulát – az igazi trükk abban rejlik, hogy elsőként a barackszínűt kell alkalmazni, ezt kövesse majd a pink. Mindez az arc almácskájára kerüljön.

Wellness Cafe tipp: Sleek Pixie Pink pirosító (1450 Ft)

pixiepinkblush.jpg ()Gyöngyház-fehér szemhéjfesték

Miért pont fehér? Fényesebbé varázsolja a szemeidet, így azok nagyobbnak tűnnek. Seperd a szemhéjadra, a szem belső sarkába. Ha szeretsz kísérletezni, akkor az arccsontodat is kiemelheted ezzel a színnel, úgy, mint egy highlighterrel.

Wellness Cafe tipp: Artdeco Mineral préselt szemhéjpúder -95 gyöngyház fehér (3190 Ft)

Cseresznyepiros rúzs

Felejtsd el a matt és mélyvörös ajkakat – a jelenkor pirosa fényes és tündöklő! A kékes-alapú piros árnyalatok inkább a világos bőrűeknek állnak jól, míg a narancsosabb színek a sötétebb bőrűekhez passzolnak.

Wellness Cafe tipp: L’Oreal Paris Color Riche British Red (3399 Ft)

smink3.jpg ()Ibolyaszínű körmök

Ha már kiütést kapsz a pink körmöktől, íme, az új befutó: az ibolyaszín. Ez a csodás árnyalat a rövid és ápolt körmökön mutat a legszebben.

Wellness Cafe tipp: O.P.I Designer… De Better! HLC07 körömlakk (1980 Ft)

Krémes, barna szemceruza

Ha egy kis újdonságot szeretnél csempészni a füstös szemek elkészítésébe, csak fordulj a csokihoz, pontosabban a csokibarna színű szemceruzához. Az alsó szempillák vonalának belső részét keretezd a kedvenc fekete szemceruzáddal, majd a fennmaradt területet húzd át a barna ceruzával és ezzel emeld ki a felső szempillák tövét is, végül egy kicsit maszatold el.

Wellness Cafe tipp: L’Oreal Paris Le Kohl Pencil Smooth Defining Eyeliner (1590 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X