Főoldal > SZÉPSÉG > A sztárok vallanak – fiatalságmegőrző tippek

A sztárok vallanak – fiatalságmegőrző tippek

bőrfiatalráncszépség
0

Írta: and

Radírozz! Erre esküszik Eva Longoria is. A született feleség azt tanácsolja, hogy minden héten legalább egyszer finoman masszírozd át a tested egy jó minőségű testradírral, így az elhalt hámsejteket maradéktalanul eltávolíthatod, és ily módon még a vérkeringést is fokozhatod. A végeredmény pedig: gyönyörűen ragyogó és egészséges bőr. Wellness Cafe tipp: Organic Surge – Tropical Bergamot […]

Radírozz!

Erre esküszik Eva Longoria is. A született feleség azt tanácsolja, hogy minden héten legalább egyszer finoman masszírozd át a tested egy jó minőségű testradírral, így az elhalt hámsejteket maradéktalanul eltávolíthatod, és ily módon még a vérkeringést is fokozhatod. A végeredmény pedig: gyönyörűen ragyogó és egészséges bőr.

Wellness Cafe tipp: Organic Surge – Tropical Bergamot body srcub (2490 Ft). A testradír bergamottot tartalmaz, amit leggyakrabban az aromaterápia során használnak fel, hiszen relaxáló és bőrnyugtató hatást is tulajdonítanak ennek a növénynek. A benne található édes narancsolaj pedig segít a méreganyagok felszámolásában és felpezsdíti a vérkeringést is.

fiatalsag2.jpg ()Fő az egészség!

Amikor Jennifer Lopezt arról faggatták, minek köszönheti a bőre szépségét, azt válaszolta, hogy literszámra issza a vizet, egészségesen táplálkozik, és nem dohányzik. A víz hidratálja a bőrt, így megőrizhetjük a teltségét, míg a gyümölcsök és a zöldségek maradéktalanul megadják a bőrsejteknek azokat a vitaminokat, antioxidánsokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy megóvjuk a sejtek egészségét.

Kerekedj felül a ráncokon!

Salma Hayek a bőrápolással kapcsolatban mindig is a ráncok megelőzését hangsúlyozta, ehhez viszont nélkülözhetetlen egy megfelelő készítmény. Az egyik legfontosabb bizonyított hatékonyságú, anti-aging összetevő egy A-vitamin származék, az úgynevezett retinoid. A retinoidok elősegítik a sejtek regenerálódását, kisimítják az apróbb ráncokat, és még a pigmentációs problémákon is enyhíthetnek. A retinoid könnyebben hozzáférhető verziója a retinol – ez számos krém alapanyagául szolgál.

Wellness Cafe tipp: Vichy Liftactiv Retinol ránctalanító és bőrmegújító arckrém (7120 Ft); Botoceutical Forte Ránctalanító szérum (10 300 Ft). Ha feszes arcbőrről álmodozol, ez a szérum a te „atombiztos” fegyvered. A termék négy olyan különleges peptid kombinációját rejti magában, amely megszakítja a ráncok kialakulásáért felelős folyamatokat. A szérum még a mélyráncok eltávolításában is hatékony eszköz.

Ne koplalj!

Penelope Cruz szerint, ha valaki fiatalosan akar kinézni, és annak is akarja érezni magát, akkor a túlzott soványságra való törekvés egyáltalán nem járható út. A koplalás miatt a bőröd fakó és zsírosodásra hajlamos lesz, míg az arcod beesettnek fog tűnni. A spanyol színésznő arra is kitér, hogy a fiatalos külső szempontjából az sem mindegy, hogy milyen a szemöldökünk. Felejtsd el az extra vékony, netán ceruzával rajzolt szemöldököt. Törekedj a természetességre: a kicsit vastagabb, sötét szemöldök szépen kiemeli a szemöldökcsont vonalát, és kissé „megemeli” az arcodat is.

szemoldok.jpg ()Az antioxidánsok ereje

Mariah Carey mindig ügyel arra, hogy a szervezetét, bőrét elegendő mennyiségű antioxidánssal vértezze fel. A szabadgyökök – amelyeknek képződését a nap sugarai, a környezeti szennyeződések, és a füst is előidézheti – tulajdonképpen mindenütt ott vannak, ráadásul, bőrünk öregedésének egyik fő okozói. Azonban az antioxidánsok, mint például a C- és az E-vitamin, a fekete tea, a gránátalma, a bogyósgyümölcsök, vagy a rezveratrol mind-mind felveszik a harcot a szabadgyökök ellen.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X