Főoldal > SZÉPSÉG > 5 hatékony tipp, hogy tökéletes legyen a bőröd tavasszal

5 hatékony tipp, hogy tökéletes legyen a bőröd tavasszal

krémpalettapirosítósminkszemhéjpúdervíz
0

Írta: and

Könnyíts! A nehéz, zsíros hidratáló krém, amit télen használtál az tavasszal túl soknak bizonyul. Cseréld le egy könnyű, olajmentes formulára, de a szem és a száj környékén lévő bőr ápolására fordíts nagyobb figyelmet. Ha pedig huzamosabb ideig tartózkodsz a szabadban, a fényvédő használatáról se feledkezz meg! Wellness Cafe tipp: A L’Occitane Brightening Moisture Cream-je (14900 […]

Könnyíts!

A nehéz, zsíros hidratáló krém, amit télen használtál az tavasszal túl soknak bizonyul. Cseréld le egy könnyű, olajmentes formulára, de a szem és a száj környékén lévő bőr ápolására fordíts nagyobb figyelmet. Ha pedig huzamosabb ideig tartózkodsz a szabadban, a fényvédő használatáról se feledkezz meg!

loccitaneimmortal.jpg ()Wellness Cafe tipp: A L’Occitane Brightening Moisture Cream-je (14900 Ft) tökéletes tavaszi választás, ami hármas hatással visz közelebb a gyönyörű bőrhöz: mérsékeli a ráncokat, egyenletesebbé varázsolja a bőrfelszínt, és még az arcszínt is világosítja. A benne lévő Immortelle olajeszencia serkenti a kollagén termelést, hatására a ráncok feltöltődnek, a bőr kisimul. A Bellis Perennis kivonat és a C-vitamin ötvözete pedig visszaszorítja az időskori foltok megjelenését, így az arcszín is egyenletesebb lesz. Ha felerősítenéd a hidratáló hatását, szerezd be mellé a Brihtening Essence ránctalanító szérumot (14900 Ft), vizes állagú, könnyen beszívódik. Kúszó fajdbogyó leveléből nyert kivonattal támogatja a bőr megújulását. 

niveaq10plus.png ()A Nivea is készült a tavaszra; olyan fantasztikus kencékkel rukkolt elő, amelyeket mind Q10 koenzimmel gazdagítottak; ez természetes módon a bőrsejtjeinkben is megvan, egyrészt felelős a sejtek energiaellátásáért, másrészt antioxidánsként is funkcionál. A NIVEA Q10plus Ránctalanító Arckrémcsalád hatékonyságát keratinnal növelték, így a ránctalanítás még eredményesebb. A NIVEA Q10plus Pórusfinomító Ránctalanító Nappali Arckrém (3799 Ft) Q10-et, keratint valamint algakivonatot magában rejtő újdonsággal hadat üzenhetünk a ráncoknak és a bőr pórusai is észrevehetően finomodnak. Az ugyanebbe a termékcsaládba tartozó Arctisztító Tejjel (1699 Ft) a smink könnyed eltávolításáról is gondoskodhatsz. A szemkörnyék szépségéért sokat tehetsz NIVEA Q10plus Golyós szemkörnyékápolóval, ami a Q10, és a keratin mellet pantenolt is tartalmaz. Hűsíti ezt az érzékeny területet, csökkenti a puffadást és enyhíti a fáradtság jeleit, nem mellesleg selymesebb lesz tőle a bőr.

Radírozd a tested és az arcod!

Abban a pillanatban, hogy a szekrény mélyére süllyeszted a csizmákat és a vastag pulcsikat, rájössz arra is, hogy nemsokára többet kell megmutatnod magadból. Hamarosan itt a rövidnadrágos időszak és egyúttal a bikiniszezon is. Épp ezért nemcsak az arcodat érdemes megszabadítani az elhalt hámsejtektől, hanem a testedet is, így szebben fog tündökölni.

almondshowerscrub.jpg ()Wellness Cafe tipp: A L’ Occitane Almond Shower Scrub Radírozó Tusfürdőjét (3990 Ft) mandula olajjal és őrölt héjjal bolondították meg, gyengéden tisztít és maradéktalanul eltávolítja az elhalt hámsejteket. A végeredmény puha és teljesen sima bőr, ezután még a testápoló is könnyebben felszívódik. Az arcodra pedig a L’ Occitane Brightening Instant Exfoliator bőrradírt (8790 Ft) próbáld ki, amellyel az arcbőr azonnal ragyogó és egyenletes lesz. A gél állagú termék olyan növényi alapú radírozó púdert tartalmaz, amely tisztítja, és egyben kisimítja a bőrt.

Agyő, narancsbőr, helló feszes test!

Nincs mese, nyáron úgyis majdnem minden közszemlére kerül, így már tavasszal ajánlott megkezdeni a narancsbőr elleni küzdelmet. Törekedj a helyes táplálkozásra, az édességeket, amennyire lehet, mellőzd és sportolj annyit, amennyit csak tudsz. Persze a kozmetikai ipar ezen a téren sem hagy minket cserben, mutatunk egy-két szuper újdonságot.

niveagelcream.jpg ()A NIVEA Q10plus Bőrfeszesítő Narancsbőr Elleni Krémzselé (3199 Ft) könnyű állagú, gyorsan beszívódó készítmény, ami Q10-zel, L-karnitinnel és lótusz kivonattal csökkenti a narancsbőr megjelenésének az esélyét, és még nagyon masszírozgatni sem kell a kényes területeket. Az elvégzett tesztek szerint a bőr már két hét után feszesebb lesz, három hét elteltével pedig megindul a cellulitiszes bőr regenerálódása. A test feszesebbé varázsolásában segítségedre van a NIVEA Q10plus Bőrfeszesítő Testápoló (2799 Ft), ami szintén Q10-et és keratint tartalmaz. A formula aktiválja a sejtek megújulását, feszessé, rugalmassá és nem utolsó sorban hidratálttá teszi a bőrt.

A L’Occitane Almond Beautiful Shape-jével (10490 Ft) mérsékelheted a cellulitisz látható jeleit, vékonyabbá teszi a combot és a hátsót, mindeközben a bőrt puhává és feszessé varázsolja. Quinoakivonata valamint répa olajeszenciája lelassítja a zsírsejtek megjelenését, míg a flavanoidokban bővelkedő mandularügy és a természetes koffein feloldja a már meglévőket. A finoman hámlasztó citrommal feszesebb lesz a bőr. Az Almond Body Shaping Delight masszázsgéllel (12900 Ft) feszesítheted és újradefiniálhatod a testkontúrt. Ez a termék is mandularüggyel veszi fel a kesztyűt a zsírsejtekkel szemben.

Világosíts a sminkeden is!

A tavasz beköszöntével válts világosabbra a smink terén is! Tedd félre a sötét rúzst, pirosítót és szemfestékeket, és ebben az évszakban válaszd a természetes hatású árnyalatokat. Helyettesítsd a szilva és mély bordó színeket üde rózsaszínnel!

macpuder.png ()A MAC Vera kollekciójában gyönyörű pasztell rózsaszíneket találsz; a Pearl Matte púder Sunday Afternoon (5500 Ft) darabjával szépen kiemelhetd az arccsontod, míg a Plushglass, Butterfly Dream szájfénnyel (5600 Ft) tavaszi fénnyel vonhatod be az ajkaid. Ám ha inkább rúzspárti vagy, válaszd a Shop Cook kollekció Naugthy Sauté rúzsát, ami egy igazi bájos pink árnyalat. Ha merészebb színt szeretnél, kísérletezz az amerikai énekesnőről, Nicki Minajról elnevezett Viva Glam rúzzsal; ez egy vibráló pink szín, inkább a bulikban állja meg a helyét, de ha visszafogott színekkel párosítod, nappali sminket is kreálhatsz vele. A Viva Glam termékek megvásárlásával egyébként a cég AIDS kutatást támogató alapítványát is segíted, hiszen a befolyt összegek oda kerülnek.  Ha a körmeidet is rózsaszínbe öltöztetnéd, jöhet a Play Day (3600 Ft), ami egyszerre decens, de figyelemfelkeltő árnyalat.

artistryszempillajo.jpg ()A világ egyik vezető prémium szépségápolási márkája, az Artistry is bemutatta tavaszi újdonságait. A legújabb hosszabbító és kiemelő szempillaspiráljának (7400 Ft)„Optilength” formulája optikailag hosszabbítja a szempillákat, a különleges „Flex” kefével pedig minden egyes szempilla tökéletesen kifesthető a tövétől a végéig. Próbáld ki a  krémes textúrájú és lágy formulájú Artistry automata szemceruzák egyikét is, melyek egyszerűen használhatóak, precíz vonalak és tökéletes kontúrok megrajzolását teszik lehetővé. Tartós, víz- és dörzsölésálló tulajdonságai igazi minőségi termékhez méltók. Az Artistry automata szemceruza az utántöltető ceruzatartóba illeszthető öt különböző színárnyalatot kínál.

Kihagyhatatlan idén tavasszal az Artistry „Beachfront” „Golden Glow” arcpirosítója (17 700 Ft), mely ragyogást ad az orcáknak, míg a halvány rózsaszín, arany bézs, intenzív levendula és barackos bézs az ibolyaszín szemhéjtussal merészen hangsúlyozza a szemet. A „Tropical Coral” szájfény duó (13 900 Ft) élénken csillogóvá teszi az ajkat.

rimmel.jpg ()Ha igazán dús, drámai pillákra vágysz, akkor szerezd be a Rimmel vadiúj Volume Accelerator szempillaspirálját (2 539 Ft). A dúsító kefe és formula eddig soha nem látott kombinációja a legmerészebb álmaidon is túltesz. A speciálisan megtervezett, egyedi kefének köszönhetően a szempillák a használatkor azonnal akár 12-szer dúsabbnak tűnnek. De, ami még ennél is elképesztőbb, hogy a festetlen szempillák is vastagabbnak és többnek látszanak rendszeres használatot követően. Ez a Rimmel innovációjának, a procapilból, keratinból és koffeinből álló dúsító formulának a csodája, amely olyan hatékonyan erősít és kondicionál, hogy 30 nap használat után a szempillák sűrűbbnek és többnek tűnnek. Hogy fokozd a drámai hatást, tégy egy próbát a Rimmel új vízálló zselés szemhéjtusával geleyeliner.jpg ()(1899 Ft), mely olyan vízálló formulával rendelkezik, ami nem mozdul el, és nem kenődik szét – ez a Rimmel legtartósabb szemhéjtusa, mely akár 25 órát is kibír!

Visszafogott, mégis elragadó nappali sminket szeretnél? A NYC Color Instinct szemhéjpúder palettája biztosan tuti befutó lesz nálad, ugyanis olyan színharmóniát varázsol a szemhéjadra, amitől a lélegzeted is eláll, de ami még fontosabb: a pasidé is. 1219 forintért már a tiéd lehet ez a csodás kompakt paletta, mely finom, krémes textúrájával, jól eldolgozható és egymásra építhető árnyalataival önmagában is megállja a helyét, így másra nem is lesz szükséged, hogy reggeltől estig jól nézz ki.

Igyál minél több vizet!

Nem titok, hogy a víz rendkívül fontos mind a bőr, mind az egész testünk szempontjából. Ahogy közeleg a meleg idő, még nagyobb hangsúlyt kell fektetni az optimális hidratáltságra. Bárhova is mégy, mindig legyen nálad egy üveg ásványvíz, ne csak edzés után pótold így az elvesztett vízmennyiséget.

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X