Főoldal > SZÉPSÉG > Szuper ételek a cellulitmentes bőrért!

Szuper ételek a cellulitmentes bőrért!

áfonyacellulitkivikrémnarancsbőrtojás
0

Írta: and

Ne pánikolj, próbáld ki az alábbi szuper természetes ételeket, és győzd le nyárig a nemkívánatos gödröcskéket! Szeretnél nyárra sima, feszes feneket és rugalmas combokat? Ha beszereztél már egy szuper cellulit elleni krémet (nézd meg az Egészségbolt kínálatát itt), rendszeresen edzel, és naponta legalább 2 liter ásványvizet megiszol, add hozzá az étrendedhez ezeket a szuper bőrsimító […]

Ne pánikolj, próbáld ki az alábbi szuper természetes ételeket, és győzd le nyárig a nemkívánatos gödröcskéket!

Szeretnél nyárra sima, feszes feneket és rugalmas combokat? Ha beszereztél már egy szuper cellulit elleni krémet (nézd meg az Egészségbolt kínálatát itt), rendszeresen edzel, és naponta legalább 2 liter ásványvizet megiszol, add hozzá az étrendedhez ezeket a szuper bőrsimító ételeket, amelyek belülről segítenek eltüntetni a narancsbőrt!

Tojás

A tojás fehérjében gazdag, ami a kollagén és az elasztin építésében játszik fontos szerepet, valamint lecitint is tartalmaz, ami segít megőrizni a bőröd simaságát.

Diófélék

A diófélékben található omega-3 zsírsavak belülről járulnak hozzá a bőröd hidratálásához, valamint fokozzák a sejtek vízháztartását is.

afonya2.jpg ()Szárazbab

Adj borlotti, cannellini vagy vörösbabot a salátákhoz és a levesekhez. Ezek ugyanis tele vannak oldódó élelmi rostokkal, amelyek megkötik a méreganyagokat és eltávolítják őket a szervezetedből.

Kivi

Egy lédús, zöld kivi az ajánlott napi C-vitamin beviteled 155 százalékát tartalmazza, ez a tápanyag pedig elősegíti a bőröd kollagén termelését.

Áfonya

Szórd meg egy marékkal a reggeli zabkásádat a bőrbarát ásványi anyagokban és fitokemikáliákban gazdag áfonyával, így máris nagyban hozzájárulsz a bőröd védelméhez.

Koffeinmentes zöld tea

Egyesek szerint a túl sok koffein méreganyagokat juttat a zsírsejtekbe. Ezzel szemben a koffeinmentes zöld tea egész napra ad egy antioxidáns löketet, valamint a benne található katekin fokozza a zsírégetést is, tehát csak nyerhetsz vele. (A mi kedvencünkért kattints ide!)

+ Két karcsúsító tipp:

hoodiajo.jpg ()1. Ha szeretnél egy cellulit-gyilkos, igazán hatékony turmixot kipróbálni, edzés előtt mixelj össze cukormentes natúr joghurtot málnával, áfonyával, banánnal, papayával és ízlés szerint egy kevés gyömbérrel, ez a szuperital ugyanis minden összetevőjével a felesleges zsírsejtek ellen dolgozik.

2.    Próbáld ki a legmodernebb eljárással készülő Hoodia Slimming Serum-ot, melynek speciális kis gömbökbe – liposzómákba – zárt hatóanyagai, a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A szúrós csodabogyó egy rutin nevű hatóanyagot tartalmaz, mely erősíti a hajszálerek falát, és antioxidáns hatással is bír. A borostyán és a vadgesztenye kivonatában található két szaponinnak, a hederinnek illetve escinnek köszönhetően szintén erősödik a kapillárisok érfala, és csökken a sejt közötti folyadék felgyülemléséből adódó ödéma. (3680 Ft)

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Húsból érdemes a magyart keresni


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X