Főoldal > SZÉPSÉG > Íme a május legklasszabb szépségújdonságai

Íme a május legklasszabb szépségújdonságai

krémsminkszépségterméktusfürdő
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Dúsabb haj egy szempillantás alatt! Hajformázó porral extra volument adhatsz a hajadnak, és egyszerűbben készítheted el a trendi frizurákat is. A Syoss Volume Lift Dúsító Hajformázó Por könnyű mikró összetevőket rejt magában, így azonnal megemeli a hajat a hajtövektől, […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Dúsabb haj egy szempillantás alatt!

Hajformázó porral extra volument adhatsz a hajadnak, és egyszerűbben készítheted el a trendi frizurákat is. A Syoss Volume Lift Dúsító Hajformázó Por könnyű mikró összetevőket rejt magában, így azonnal megemeli a hajat a hajtövektől, és anélkül biztosítja az extra tartást, hogy elnehezítené a hajszálakat.

A termék ára: 1319 Ft

niveatusfurdo.JPG ()Pezsdítsd fel az érzékeket vörösáfonyával!

A Nivea két új, frissítően kellemes tusfürdővel készült májusra, az egyikben a vörösáfonya és goji bogyó illata ötvöződik, míg a másikban a fekete áfonya és az acai bogyó kerít a hatalmába. Nem csak megvédik a bőrt, de felpezsdítik az érzékeket is. A Powerfruit Refresh és a Powerfruit Relax tusfürdők ínycsiklandozóan gyümölcsillatúak, de emellett áldásos hatású összetevőket tartalmaznak.

yvesrochertusfurdo.JPG ()A termékek ára: 749 Ft

Wellness Cafe tipp: Yves Rocher tusfürdő gránátalma kivonattal (650 Ft)

Fenséges nyári illatok csak természetesen!

A The Body Shop három nyári illatot fejlesztett ki, mindegyik egy-egy külön érzésvilágot fejez ki. A Love Etc… Sun Kiss Eau de Toliette vidám és pimasz illat, amiben keveredik a jázmin és a friss nektarin, ez testesíti meg a felejthetetlen nyári szerelmeket. A Dreams Unlimited Sun Fresh Eau de Toliette egy vibráló illat, ami a tengerek hűsítő erejét a lélek energiájával elegyíti. A mandarin, a görögdinnye, a nőszirom és sós permet illata keveredik benne. A White Musk Sun Glow Eau de Toliette elegáns és nőies illat, amely a babarózsával és az őszibarackkal tesz ellenállhatatlanná. A csábító nyáréji kalandok illatában a citrom, a szantálfa és a borostyán aromája is fellelhető.

A termékeket keresd a The Body Shop Aréna Plázában található üzletében!

bodyshopeaudetoilett.jpg ()A dögös illatok kedvelőinek

Ha fiatalos, pörgős és dögös illatra vágysz, amivel elbűvölően szexi lehetsz, akkor a New Yorker új illatát egyenesen neked találták ki. A virágos-gyümölcsös kompozícióban a gyöngyvirág, a mangó, a sárgabarack és a szantálfa illata ötvöződik.

A termék ára: 5990 Ft

Káprázatos sminkek természetes összetevőkből

Az Yves Rocher vadiúj sminktermékei érzéki textúráival különleges élménnyé teszik a sminkelést, kápráztató színeivel az aktuális divatnak megfelelő sminket kreálhatsz. Természetes összetevői jótékony hatásúak, így nem teszel kárt a bőrödben használatukkal. A szemhéjpúderek kaméliaolajt tartalmaznak és az érzékeny szemre is felvihetők. Csábos pillákat varázsolhatsz magadnak 3 az 1-ben szempillaspirállal, ami dúsítja, és határozott ívvel látja el a pillákat. A szemhéjárnyékoló ceruzával kiemelheted, és még vonzóbbá teheted a tekinteted, az ajakbalzsammal pedig gondoskodhatsz a kirepedezett ajkak ápolásáról. Mandulaolajban gazdag textúrája puhává varázsolja a szádat, a mini kiszerelésű körömlakkok pedig természetes, glamúros, és enyhén gyöngyházas színekben is pompáznak, így biztos, hogy megtalálod a kedvencedet.

A termékek ára: Szemhéjpúder (1550 Ft), Beauté szempillaspirál (1650 Ft), Szemhéjárnyékoló ceruza (1590 Ft), Ajakbalzsam (750 Ft), Körömlakk (650 Ft)

yvesrocherliftmask.jpg ()Wellness Cafe tipp: Yves Rocher Ovale Lifting Supra Lift maszk (5800 Ft), Sérum Végétal ránctalanító nappali krém (5800 Ft), Cure Solutions frissítő golyós szemkörnyékápoló (5500 Ft), Revitalift Total Repair 10 Éjszakai Multi- Regeneráló Hidratáló Arcápoló (3990 Ft)

Pattanásmentes bőr könnyedén

Ha tavasszal sem kímélnek a pattanások, akkor szerezd be az Eucerin DermoPURIFYER termékeit, amelyek felveszik a kesztyűt a pattanásokat okozó négy fő bűnössel szemben, és hatékonyan szabadítanak meg a kis „csúfságoktól”. A végeredmény egészséges, sima és tisztább bőr lesz.

A Mélytisztító arclemosó zselét, a Hidratáló arcápolót, vagy az Aktív szérumot keresd a patikákban!

rimmelkoromlakk.jpg ()Kövesd a londoni stílust!

A Rimmel London 60 Seconds körömlakkjaival vadító árnyalatokba öltöztetheted a körmeidet, jöhet a ragyogó sárga (Sunny Days, 450) az ikonikus skarlátvörös (Stand to Attention, 318) vagy akár a mélytengeri kék (Aye, Aye Sailor, 850). A körömlakkok egy perc alatt megszáradnak, így szinte azonnal útra kész leszel. A szempilláidat turbózd fel Volume Accelerator szempillaspirállal, amivel akár 12-szer dúsabbnak tűnhetnek a pilláid. A dúsító formula olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a keratin vagy a koffein. Ha a strandolás közepette sem szeretnél lemondani a sminkelésről, akkor próbáld ki a Rimmel vízálló zselés szemhéjtusát, ami olyan formulával rendelkezik, hogy még a pancsolás közben sem kenődik el a szemeden, sőt, akár 25 órát is kibír. Az Off your lorealkoromlakkjooo.jpg ()blocks kollekcióval pedig hódolhatsz a nyári trendeknek, ugyanis szemet gyönyörködtető élénk színekkel és izzó neon árnyalatokkal rukkolt elő a Rimmel. Megtalálod a kollekcióban a sokkoló pinket, a zamatos narancsot és az érzéki buja zöldet is! Válogass kedvedre a vibráló szemfestékek, szájfények és körömlakkok között, és élvezd színesen a tavaszt!

A termékek ára: 60 Seconds körömlakk – 799 Ft; Volume Accelerator szempillaspirál (2539 Ft), Vízálló, zselés szemhéjtus (1899 Ft), Off you blocks mono szemhéjpúder (1369 Ft), Stay Glossy Hot szájfény (1899 Ft)

Wellness Cafe tipp: L’Oréal Color Riche Le Vernis új Blue Reef körömlakk (1299 Ft)

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!

Praktikus design megoldások a fürdőszobában

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X