Főoldal > SZÉPSÉG > Kipróbáltuk: A tavasz kötelező szépségújdonságai

Kipróbáltuk: A tavasz kötelező szépségújdonságai

sminkszépségápolástestápolástusfürdő
0

Írta: and

Pantene Aqua Light hajtápláló spray Kedvelem azokat a termékeket, melyek meggyorsítják a reggeli kész

Pantene Aqua Light hajtápláló spray

Kedvelem azokat a termékeket, melyek meggyorsítják a reggeli készülődést. Az öblítést nem igénylő balzsamokkal ráadásul nemcsak időt, de vizet is spórolhatok. A hajam zsírosodásra hajlamos és vékony szálú, könnyen lelapul. Más balzsamok elnehezítették és a tapintása is kellemetlen volt, a Pantene Aqua Lighttal viszont selymes, ápolt és könnyen kezelhető lesz.

pantene.jpg () 

 

Pantene Aqua Light hajpakolás

Gyors és könnyű használni – de nem csak ezért szerettem meg! Nagyon puhává, selymessé tette a fürtjeimet, ráadásul egészségesebbnek is tűnik. Sok hajpakolással az volt a bajom, hogy a könnyen zsírosodó hajam szinte órák alatt nehézzé és lapossá vált, szerencsére ezzel sokáig megmaradt lágynak és könnyednek. Külön kiemelném, hogy nagyon kellemes illata van!

Greenland Milky Rizstej-vanília tusfürdő

14812_2.jpg ()Aki szereti a vaníliás termékeket, az ebben a tusfürdőben sem fog csalódni. Az illata mennyei, igazi élmény vele a zuhanyzás! 100%-ban természetes összetevőkből készült, így az érzékeny bőrömet sem irritálja. Ennek köszönhetően nem habzik annyira, de krémes textúrája azonnal és hosszú időre hidratálttá tette a bőrömet. Egyetlen hátránya, hogy kicsit nehéz kinyomni a flakonból a tusfürdőt.

Wellness Cafe tipp: A Szépségbolt.hu oldalon most kedvezményes áron veheted meg!

NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló

Ha te is macerának érzed a testápolózást és az azt követő ragacsos érzést sem szereted, akkor a NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápolóját szinte kötelező kipróbálnod! Minden folyton rohanó nő, – mint amilyen én is vagyok – igazi megváltásnak érzi, hogy a zuhanyzás végén elég csak ezzel bekennie magát, és már törölközhet, öltözhet is. A bőröm tökéletesen selymes, ápolt lett, a ragacsosság elmaradt, a megszokott klasszikus NIVEA illat pedig velem maradt egy egész napon át.

nivea.jpg ()yvesrocher.jpg ()Yves Rocher Minceur Intensive Action Cellulit elleni krémzselé

Állítólag a francia nők 87%-a egy hónap után tapasztalta a vadiúj Yves Rocher termék cellulit elleni hatását. Ez a felmérés engem is nagyon kíváncsivá tett, így lelkesen vágtam bele a krémzselé tesztelésébe. A pozitív élmény nem maradt el! Néhány hét után már láttam a változást: feszesebb, gödröcske-mentesebb lett a popsim és mintha pár centivel a körfogata is csökkent volna. Az illata nem az igazi (ennek bizonyára a tigrisfű az oka), de ennyi áldozatot igazán megér!

MAC „Baking beauties” kollekció

A MAC bájos, púderszínekben pompázó új cupcake-kollekciója engem is rabul ejtett. A halvány rózsaszínek, kékek, meleg bézsek, bársonyos pasztell árnyalatok minden finom, nőies stílusú nőnek első látásra a szerelmei lesznek. A Mineralize Tinted Lip Balm tökéletesen hidratálttá tette az ajkaimat és a rúzsok professzionalitásában ismét nem csalódtam. A púderek cuki mintái pedig egyszerűen elbűvölőek!

mac.jpg ()rimmel.jpg ()Rimmel Lash Accelerator Endless szempillaspirál

A Rimmel újdonsága a szempillák ápolását, erősítését és növekedésének elősegítését ígéri. Jól hangzik, az tény. Ezt néhány használat után nem igazán tapasztaltam, viszont az azonnali hatás figyelemreméltó. Szépen ívelte és hosszabbá tette a pilláimat, szabályosan kinyitotta a tekintetemet. Felvitele egyszerű, nem ragacsos, nincs túl sok festék a spirálon, így nem tapasztja össze a pillákat sem. Mindennapokra tökéletes választás.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X