Főoldal > SZÉPSÉG > Légy bátor, merj különbözni!

Légy bátor, merj különbözni!

parfümszépségápolás
0

Írta:

Úgy tűnik, kezdünk végre bátrabbak lenni az illatválasztás terén, és keressük azt az

Úgy tűnik, kezdünk végre bátrabbak lenni az illatválasztás terén, és keressük azt az illatot, ami passzol személyiségünkhöz, ami valóban rólunk szól. Arra vágyunk, hogy mások lehessünk, hogy emlékezzenek ránk, és hogy egyediségünkkel még több magabiztosság sugározzon belőlünk.

Egy jó parfüm segít ebben, éppen ezért fontos, hogy minél több illattal ismerkedjünk meg, hogy megtalálhassuk azt az egyet (na jó, kettőt, hármat), amit ránk szabtak.Legyél különböző: ez volt az alapgondolat, majd később a szlogen is, amikor megalkották az s.Oliver Difference nevű parfümjét.

Engem először az üvege fogott meg, egészen más, mint amit mostanában megszokhattunk. Elképesztő mennyiségű üvegcse van már a piacon, a szivárvány minden színében, apró díszekkel, fényes selymekkel, szinte nincs már hova fokozni. De a Difference valami egész mást hoz. Minimalista, elegáns és egyszerű. Mivel az s.Oliverhez hűen ismét egy illatpárról beszélünk, a női és a férfiparfüm is ugyanazt a stílust képviseli, színükben térnek csak el, a férfiváltozat éjkék, a női pedig egészen mély padlizsánlila.

soliver.jpg ()És akkor lássuk, mit írnak az illatok jegyeiről:

A női s.Oliver Difference kellemes, elegáns, virágos illat, amelyet a modern nők inspiráltak, jellemzőik: erős, vonzó, érzéki, kifinomult és magabiztos.

Fejjegy: egzotikus koktél (ananász, sárgadinnye), rózsabors
Szívjegy: heliotrop, ibolya, akvatikus jegyek
Alapjegy: vanília, pézsma, cédrusfa

soliver2.jpg ()

s.Oliver Difference Woman Edt 30 ml – 6 990 Ft helyett 4 893 Ft

A férfi s.Oliver Difference friss, aromatikus illat, amelyet a modern, elegáns férfiak ihlettek meg, fás, férfias illatjegyekkel, jellemzőik: dinamikus, vonzó, kifinomult, érdekes, és magabiztos.

Fejjegy: zöldalma, gyömbér, fahéj
Szívjegy: ibolyalevél, bazsalikom, levendula
Alapjegy: cédrusfa, szantálfa, vetiver

A Difference illatpár jellegzetessége, hogy nagyon karakteres illatok, elsőre is érezhetjük, hogy a férfi- és a női illat stílusában egyezik. Ám a női változat igazán trükkös, elsőre egy markáns, szinte férfias illatot kapunk, majd amikor a fejillat elpárolgott, előtűnik egy igazán bársonyos, finom és nőies illat. Talán valamelyik parfümblogon olvastam a női Difference-ről egy nagyon találó véleményezést: igazi felnőtt illat! És valóban, nem a fiatal fruskák parfümje ez, ehhez bizony kell egy kicsit érni.

A férfiváltozat pedig ugyancsak az eleganciát tükrözi, finom, friss illat, az öltöny és az irodai munkahely biztosan dukál hozzá, favágáshoz semmiképp, de tárgyalásra annál inkább ajánlanám. (Főként, ha nő a tárgyalófél!)

Mindent összevetve, kellemes és érdekes illatot kaptunk, azt hiszem, egy ilyen illattal valóban lehet különbözni!

soliver3.jpg ()

s.Oliver Difference Man Edt 30 ml – 6 990 Ft helyett 4 893 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X