Főoldal > SZÉPSÉG > Készülj fel a mozgás új dimenzióira!

Készülj fel a mozgás új dimenzióira!

adidasdezodorfürdésillatkozmetikummozgástusfürdőzuhanyzás
0

Írta:

Az adidas bemutatja az új Climacool tusfürdőt, mozgás hatására aktiválódó kapszulákkal!

Az adidas kozmetikumok bemutatja a frissítő technológián alapuló, lélegzetelállító újdonságát: a mozgás hatására aktiválódó kapszulákat tartalmazó climacool tusfürdőt, mely egész napon át folyamatosan biztosítja számodra a finom, üde illatot.

A climacool tusfürdő már a reggeli mosakodásnál felébreszti érzékeid, majd még hosszú órák elteltével is megtapasztalhatod a belőle merített frissességet. Titka a benne rejlő különleges kapszulák, melyek száradás után is megmaradnak a bőrödön. Napközben mozgás, súrlódás hatására aktiválódnak – mint puha ujjak légies érintése – feltörnek a kis kapszulák és a bennük rejlő illatanyag felszabadul.

Teljes körű Climacool szertartás

Előre soha nem tudhatod, milyen megerőltető lesz a napod. Az adidas felismerte, hogy a modern atléták energiaigénye egész napon át magas szinten áll. Erre a kihívásra válaszolva az adidas kifejlesztette a jól szellőző climacool® sportruházatot, mely elvezeti a hőt és a nedvességet, mindig hűvösen és szárazon tartja a viselőjét, még a legnagyobb erőkifejtés közben is. Ez az intelligens technológia inspirálta a mozgásra aktiválódó kapszulákat tartalmazó, izzadásgátló dezodor, a Climacool kifejlesztését, mely akár 48 órán keresztül is szárazon tart. Minél intenzívebben mozogsz, annál jobban fejti ki hatását, így folyamatosan hűvösen tart. Egy évvel a dezodor bevezetése után, a teljeskörű Climacool szertartás kiegészítéseként megszületett a Climacool tusfürdő is, így egész napon át garantált a frissesség.

Tisztít, frissít, ápol

A Climacool 3:1-ben dezodor felfrissíti a testet, kíméletes az arcbőrhöz és tisztítja a hajat. Bőrgyógyászatilag tesztelt formulája ápolja a bőrt, segít fenntartani a természetes  pH  értékét.  Finom, könnyen leöblíthető habja puhává teszi a bőrt.

A férfi és a női tusfürdő is ugyanazt az illatot árasztja, mint a Climacool izzadásgátló dezodorok, tehát velük olyan testápoló sor áll rendelkezésre, mely egész napon át garantálja a maximális frissességet. Citrom, menta és levendula jegyek keverednek a férfi tusfürdőben, hosszan tartó frissítő, hűsítő hatást keltve. A női illatban a lédús citrusos jegyeket ragyogó virágos akkordok ölelik körbe, az illatélmény akár egész napon át is kitart.

Lendületes csomagolás

A Climacool tusfürdők csomagolása tökéletesen érzékelteti a termékek frissítő, tisztító hatását. A Climacool dezodorok design-jára emlékeztető, ragyogó kék hullámok díszítik a flakont, ahogy szinte áthömpölyögnek a felületen, az aktiválódó kapszulás technológiára utalnak.

A férfi tusfürdő flakonján érdes felület segíti az ultra-kényelmes használatot. Az áttetsző csomagolás felfedi a tusfürdő ragyogó kékjét, az ezüst címke, a fekete kupak és a fekete adidas logo mind erősen férfias kisugárzást keltenek. A női csomagolás a férfi méltó párja, finoman kerekített felületek, átlátszó flakon, letisztult, friss megjelenés, melyhez kitűnően illik a gél szinte vibrálóan türkiz színe és a fehér kupak és logo közötti kontraszt.

A Climacool tusfürdők 2016. februártól csatlakoznak az adidas kozmetikumok sorához, melyeket úgy fejlesztenek, hogy kielégítsék a sportolók magas szintű igényeit.

Készülj fel a mozgás új dimenzióira!

Forrás: Coty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X