Főoldal > SZÉPSÉG > Minden, amire a bőrnek a feszesítéshez szüksége van!

Minden, amire a bőrnek a feszesítéshez szüksége van!

arcbőrbőrbőrápolásszépségszépségápolás
0

Írta:

Varázsold újjá a bőröd!

Bőrünk feszességéért elsősorban a kollagén felelős, ami a sejtek megújulásáért, a kötőszövetek rugalmasságáért felelős zselatinos fehérje molekula. Hiányában a szövetek képtelenek megtartani a vizet és a tápanyagokat, a bőr regenerálódó képessége csökken, elöregszik. Tünetei: száraz, érzékenyebb bőr, bőrszín elváltozásai, bőrmegereszkedés, ráncosodás. Ezért fontos meggátolni csökkenését és elősegíteni újratermelődését pl.krémekkel.

Varázsold újjá bőröd a DOCTOR BABOR LIFT & FIRM SET segítségével!

Kiváló feszesítő, ránctalanító, bőrtisztító szett, mely védi és értékes hatóanyagokkal tölti fel az arcbőrt.

Tartalma:

1 x Collagen Booster Cream 50 ml:

Intenzíven tölti fel a bőrt belülről, és újrastruktúrálja szerkezetét. Csökkenti a finom vonalakat, ráncokat és gátolja a kollagénrostok leépülését. Hyaluronsav komplexet, tengeri kollagént és Collagen Booster Protein-t tartalmaz.

1 x Detox Lipo Cleanser 30 ml:

Egy egyedülálló, mélytisztító balzsam szennyeződés elleni hatással. Érezhetően meleg érzés kíséretében olvad el a bőrön. Víz hatására letisztító tejjé válik. Megnyitja a pórusokat és eltávolítja a mélyenfekvő szennyeződéseket, ezáltal fokozza a bőr hatóanyagfelszívó képességét.

3 x Collagen Booster Fluid 2 ml:

Aktív koncentrátum, amely egyedülállóan fejleszti a bőr tömörségét és feszességét. A Collagen Booster Cream-mel kombinálva, fokozza a krém feltöltő, bőrkisimító hatását, aktiválja a természetes kollagéntermelést.

Vásárold meg online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

BABOR

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X