Főoldal > SZÉPSÉG > Öltöztesd bőrödet ünnepi díszbe!

Öltöztesd bőrödet ünnepi díszbe!

arcápolásarcbőrbőrbőrápoláskarácsonyszépségünnepek
0

Írta:

Azt mondják a változás gyönyörködtet! …de legalábbis feladatot ad! Talán ezért vágyunk arra, hogy alkalomadtán változtassunk önmagunkon és környezetünkön is. Karácsony közeledtével ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást, a kertet, az irodát, és remélhetőleg a lelkünket is!

Persze mindenki a saját igényeinek megfelelően, hol több, hol kevesebb giccsbe borulva. Ha azonban nem csak a házak, ablakok külsejét akarjuk megszépíteni, hanem önmagunkat is, akkor most bemutatunk néhány kezelést amellyel ünnepi díszbe öltöztethetjük bőrünket!

Ha rászántuk magunkat arra, hogy a hagyományos kozmetikai kezelések mellett esztétikai élményekkel is gazdagodjunk úgy fontos, hogy tudjuk melyik kezelés mit takar és ennek tudatában mire van szükségünk vagy mit szeretnénk kipróbálni. Legutóbb a botox kezelés, az arcszobrászat, arctöltés lehetőségét, az intenzíven fókuszált ultrahangot (HIFU) és a frakcionált lézeres bőrfiatalítást mutattuk be. Ezúttal két érdekes és különleges eljárást, a hyamatrix és az O2 lift kezelést szeretnénk figyelmedbe ajánlani.

Hyamatrix

Injekciómentes hyaluron plasztika! A kezelés során használt bioaktív összetételű kozmetikai készítmények megkötik a bőrben lévő hialuronsavat. Ezáltal javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt, így tartósan fenntartják a fiatalosság érzését és látványát – hangsúlyozza Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője. Az új eljárásnak köszönhetően a HYAMATRIX®  kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt az arcon, nyakon, vagy dekoltázson. A benne lévő hatóanyagok leállítják az öregedési folyamatokat és csökkentik a bőr biológiai korát. A szépészeti klinikán végzett kezelés mellett professzionális kozmetikai szerek és otthoni használatra szánt készítmények is elérhetőek azok számára akik hatékony megoldást keresnek az öregedési folyamatok megállítására, a bőr megújítására injekciós beavatkozások nélkül!

Mire számíts: A kezelés célja a hidratálás, regeneráció, a bőr újra modellezése, metabolikus folyamatainak aktiválása a bőr középső rétegeiben. Már egy kezelés is látványos eredményt nyújt! A hyaluron plasztika alkalmas különböző alkalmak (esküvő, bál, vagy akár Karácsony) előtt a kortól és a bőr minőségétől függően hetente, kéthetente összesen 4-6 alkalommal.

Mire figyelj a kezelés után: Semmiféle külsérelmi nyom nem keletkezik a kezelés után, így azonnal mehetünk emberek közé! Hatása hosszan tartó.

Kezelés ára: 25 000.-Ft/alkalom

O2 Lift luxus arckezelés

A természetes szépség visszaállításának kiemelkedő módszere, amely hatékonyan és kíméletesen távolítja el az elhalt hámréteget. Oxigén, növényi őssejtek, peptidek (meghatározott sorrendben összekapcsolódó α-aminosavakból felépülő rövid polimerek

 (óriásmolekulájú anyag))  és koncentrált növényi enzimek segítségével az O2 Lift, prémium spa kezelést nyújt.

Mire számíts: A kezelés a sav és szulfát mentes tisztítással kezdődik, majd következik a Lifting Peeling egy forradalmi hámlasztással. Az oxigenizálás a harmadik, egyben legspeciálisabb lépés. A buborékoló oxigenizáló pakolás percek alatt biztosítja az ellenállhatatlan ragyogást, és azonnali eredményt hoz valamennyi bőrtípus esetén. Ezt követi a fiatalító szérum, mely őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazdag. Végül a kezelés utolsó fázisa a fényvédő alkalmazása, mely egyenletesen ragyogóvá teszi a kezelt területet, miközben teljes védelmet nyújt az UVA/UVB sugaraktól.

Mire figyelj a kezelés után: Miután a bőr újra megtelt élettel, semmi teendő nincs, csupán élvezni! Fogadd a bókokat és érezd ahogy bőröd fellélegzik!

Kezelés ára: 19 000.-Ft/alkalom

Ha kész vagyunk a karácsonyi előkészületekkel, akkor magunkról se feledkezzünk meg! Ezek a kezelések remek lehetőséget nyújtanak férfiaknak és nőknek egyaránt, hogy a bőr is ünnepi díszbe pompázhasson!

Forrás: Purecom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X