Főoldal > SZÉPSÉG > Szerezz örömet szépséggel!

Szerezz örömet szépséggel!

ajándékbőrbőrápolásfiatalságkarácsonyszépségszépségápolás
0

Írta:

Szerezz örömet bio szépségápolás iránt fogékony szeretteidnek egy gyengéd, mégis nagy hatékonyságú arckezeléssel!

A tartósan fiatal arckontúrokért

Mai favoritunk egy olyan egyedülálló, természetes módszer, amivel a ragyogó szép arcért tehetünk nagyon sokat, és látványos formában. A DRHAZI bio arcplasztika segítségével természetes volument kap a megereszkedett arc, a csontokra tapadt, akár sorvadt mimikai izmok mobilizálásával az arc kitelik, oxigénhez és tápanyaghoz junak a szövetek. A frissítő, szépítő kezeléssel megajándékozott szeretteink arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak.

Azok fogják leginkább szeretni, akik hívei a természetes megoldásoknak, de ugyanakkor elvárások terén a maximumot szeretnék. A DRHAZI manuális bio arcplasztika ez utóbbi esetben is angyot alkot, újra vitalitással tölti fel az izomzatot, megemeli az arckontúrokat, a bőr kisimul és az arcvonások élesebbé válhatnak.
A speciális mozdulatoknak ugyanakkor többszörösen jótékony a hatása: megemelik és felhúzzák az arcközepet, a ráncok halványodnak, visszahúzódik a toka, az áll és az arckontúrok is határozottabbá formálódnak. A homlokizomzat megemelésével a szemhéj és a szemöldök vonala is feljebb kerül. Igazi újhullámos jolly joker a szépségkezelések között.

Időtartama: 150 perces kezelés, egy alkalommal is látványos hatású, és kúraszerű alkalmazásával tartós eredmény érhető el.
Ára: 28 400 Ft/kezelés  / 6 alkalmas kezelési sor 119 600 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X