Főoldal > SZÉPSÉG > Újévi szépségfogadalmak: 2017-es szépség ötparancsolat

Újévi szépségfogadalmak: 2017-es szépség ötparancsolat

arcápolásAvonkörömsminkszépségszépségápolás
0

Írta:

Az újévben számos dolgot fogadunk meg magunknak: többet sportolunk, jobban odafigyelünk az egészségünkre, új helyekre utazunk, és még sorolhatnánk. Sokak azt határozzák el, hogy magabiztosabbak lesznek. Ez azonban közel sem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre hangzik, ehhez tudatosan kell dolgoznunk magunkon.

Szerencsére vannak olyan apró női praktikák, melyekkel rásegíthetünk önbizalmunk növelésére – az egyik ilyen pedig a smink. Ahhoz, hogy igazán tündökölhessünk 2017-ben az AVON sminkmestere, Szabó Doris összegyűjtötte a legfontosabb fogadalmakat, amiket minden hölgynek érdemes megfogadnia.

1. Nincs nap szempillaspirál nélkül

A gyémánt mellett a nő másik legjobb barátja a szempillaspirál. Egy jó szempillaspirál ugyanis szinte csodákra képes, hiszen néhány pillanat alatt hangsúlyosabbá és csábítóbbá teszi tekintetünket. Az új AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirállal ráadásul nem csupán mesésen hosszú pillákat varázsolhatunk magunknak, hanem argán- és kókuszolajjal, valamint E-vitaminnal ápolja is pilláinkat, hogy azok erősek és szépségesen hosszúak lehessenek.

2. Több rúzst használok

A rúzs öltöztet. Annyi színű és textúrájú rúzs közül válogathatunk manapság, hogy szinte minden alkalomhoz találhatunk egy megfelelőt – ezt pedig használjuk is ki! Ne ijedjünk meg az erősebb, vöröses, bordós árnyalatoktól sem, hiszen azok erőt, nőiességet és magabiztosságot sugároznak. Most télen, amikor ajkaink hajalmosak a kiszáradásra, válasszuk az AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzsok ragyogó árnyalatai közül, melyek jojobaolajjal, mézzel és méhviasszal táplálnak és hidratálnak.

3. Nem viszem túlzásba az alapozást

A makulátlan arcbőr is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Egy rosszul megválasztott vagy rosszul eldolgozott alapozó azonban maszkhatást kelthet és így nagyban rányomhatja bélyegét aznapi hangulatunkra. Fogadjuk hát meg, hogy az újévben bőrtípusunknak megfelelő árnyalatú és textúrájú alapozót választunk, melyet gondosan eldolgozunk, egészen a nyakunkig, hogy az átmenet láthatatlan legyen. Az AVON True bőrnyugtató hatású, mattító, illetve ragyogást adó alapozóinak 5-5 különböző árnyalata közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet – legyen akár hideg vagy meleg a bőrtónusunk.

4. Ragyogok, mintha mindig sütne rám a nap

Ezt pedig nem mással, mint egy barackos, rózsaszínes arcpirosítóval érhetjük el, mely ragyogó hatást kölcsönöz orcáinknak és formálja kontúrjainkat. Az AVON True selymes hatású arcpirosítók segítségével a nap bármely szakában üde arcszínnel tündökölhetünk.

5. Nem hanyagolom el a körmeimet

Egy-egy jól megválasztott, színes körömlakk nem csupán jobb kedvre deríthet bennünket, hanem nőiességet is sugározhat. Játszadozzunk körmünk formájával és adjunk neki különböző színeket – ha magabiztos benyomást szeretnénk kelteni, akkor például reszeljük körmeinket ívelten hegyesre és fessük be azt az új AVON True Pro+ körömlakk Real Red árnyalatával.

Forrás: Avon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X