Főoldal > SZÉPSÉG > A bőrradír csodákra képes! Te már megtaláltad az igazit?

A bőrradír csodákra képes! Te már megtaláltad az igazit?

arcápolásarcbőrbőrbőrradírniveaszépség
0

Írta:

Az arcradírozás képes láthatóan finomabbá és fiatalossá tenni az arcbőrödet. Ehhez azonban ki kell választani a megfelelő terméket, de nem árt, ha tudod azt is, hogyan használd helyesen. A NIVEA segít ebben. Engedd, hogy a bőrradír felfedje az arcbőröd igazi szépségét.

28 nap. Pontosan ennyire van szüksége arcbőrünknek a regenerálódásra. Ha kicsit segíteni akarod a megújulásban, használj bőrradírt. Ez ugyanis ragyogóvá és frissé varázsolja a fáradt bőrt! Az arcradír eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a vérkeringést. Ennek köszönhetően használat után a bőr gyönyörűen selymes lesz és készen áll arra, hogy beszívja az arcápoló krémek tápanyagait. A bőrradírok mindenekelőtt olyan hámlasztó anyagokat tartalmaznak, mint például a szilikon mikrogyöngyök vagy a finom homok. Az arc finom dörzsölése során ezeknek köszönhetően kíméletesen eltávolítható az elfáradt hámsejtek és csak a gyönyörű rózsaszín és egészséges arcbőr marad.

Bőrtípusod szerint válassz arcradírt

Nem minden bőrradír felel meg az arcbőrödnek. A radírozó termékek összetétele ugyanis minden esetben megfelel egy bizonyos bőrtípusnak. A problémás és vegyes arcbőrre tökéletes például a fehér agyagot tartalmazó NIVEA 3in1 Arctisztító (ajánlott fogyasztói ár: 150 ml – 1699 Ft), amely bőrradírként is használhatsz, ami felszabadítja a pórusokat és megelőzi a mitesszerek kialakukálást. Az eredmény: gyönyörű matt és ragyogó arcbőr.

Vagy próbáld ki a NIVEA Bőrfinomító Arcradírját (ajánlott fogyasztói ár: 75 ml – 1699 Ft). Alaposan tisztítja, lágyítja és kisimítja a bőrt. E-vitamin tartalmú kíméletes összetétele egyensúlyban tartja a bőr nedvességtartalmát, így az ragyogóvá válik és selymes tapintású lesz.

TIPPÜNK: Kényeztesd arcodat bőrradírral a nyaralás előtt. Ennek köszönhetően egyenletesen barnul majd a bőröd.

Milyen gyakran használjunk bőrradírt?

Semmiképpen sem naponta. Többnyire bőven elég hetente egyszer. Mindig, mikor eltávolítod a bőr legfelső rétegét, beindul a bőrmegújulás teljes folyamata. Ez viszont eléggé igénybe veszi a testünket. Normál, illetve zsíros és problémás bőr esetén legfeljebb hetente egyszer használj peeling terméket, száraz bőrre azonban inkább csak havonta egyszer alkalmazd.

Gyors peeling 3 lépésben

A bőrradírt legjobb este alkalmazni. Így időt adsz a bőrödnek, hogy éjszaka megújuljon és reggelre szépen ragyog majd. Hogyan járj el?

1. A nedves, megtisztított arcra vidd fel a peeling-készítményt.

Először ujjaiddal vidd fel a bőrradírt a homlokodra, az orrodra és az álladra. Arcodat soha ne dörzsöld túlságosan, a durva bánásmód felsértheti a bőrödet. Elég, ha a bőrradírt finom körkörös mozdulatokkal elkened az arcodon.

Az orrodnál fentről az orrhegy felé haladj, majd nagyon óvatosan masszírozd a készítményt az orcákra is. Kerüld a szem és a száj környékét.

2. A peeling lemosása után használj arctisztító tonikot, amely felfrissíti és megnyugtatja a bőrt.

Használd például a NIVEA Kímélő arctisztító tonikot (ajánlott fogyasztói ár: 200 ml – 1699 Ft), amely mandulaolajat és Hydra IQ-t tartalmaz. Kíméletesen tisztítja és finoman hidratálja az arcbőrödet. Így tökéletes lesz a szokásos nappali krém befogadására.

3. Végül hidratáld a bőrödet nappali vagy éjszakai krémmel.

Ha az arcod tökéletesen tiszta, alaposan hidratáld. Vigyél fel a bőrödre nappali vagy éjszakai krémet és hagyd pihenni. Vagy használj arcápoló maszkot, ami intenzíven hidratál és felfrissíti az arcbőrt.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X