Főoldal > SZÉPSÉG > Arcápolás a természet erejével

Arcápolás a természet erejével

arckrémbőrbőrápolásegészségszépségVichy
0

Írta:

Áfonya, bifidusz, cukor… De nem Jamie Oliver legújabb joghurtos receptjéről van szó! Akkor mi a közös bennük?

A természetből származó alapanyagok és emellett egyes Vichy arckrémek kulcsösszetevői! A feketeáfonya-kivonat magas antioxidáns tartalommal szembe száll a szabad gyökökkel, elősegíti a kollagén termelődését. A bifidusz segít erősíteni a bőrbarriert és csökkenteni a bőr érzékenységét a káros környezeti hatásokkal szemben. A ramnóz egy természetben előforduló dezoxicukor, hozzájárul a hosszantartó ránctalanító-bőrfeszesítő hatáshoz.

IDÉALIA

Nappali arckrém

Az Idéalia bőrsimító és ragyogást adó arckrém rendszeres használata egyszerre segít hatni az arcszín egységességére, természetes ragyogására és a bőr textúrájára. Formulája fermentált feketetea-kivonatot, antioxidáns áfonyakivonatot és Vichy Termálvizet tartalmaz.

SLOW ÂGE

Nappali arckrém normál vagy száraz bőrre

Simítja az arcbőrt, segíti egységesíteni az arcszínt és védeni a bőrt az öregedés napfény okozta jeleitől – SPF 30/PPD 14. A természet ihlette, 3 fő hatóanyagot tartalmaz: antioxidáns baicalint, bifidusz  probiotikum-kivonatot és ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvizet.

LIFTACTIV SUPREME

A ráncok és a feszességvesztés ellen. A simábbnak és ragyogóbbnak látszó, üdébb megjelenésű arcbőrért. Az adenozin hozzájárul az arcbőr simításához, illetve segít a ráncok megelőzésében. A koffein küzd a fáradtság jelei ellen, mintegy energiával töltve fel az arcbőrt. A rhamnose és neohesperidin hozzájárul a hosszantartó ránctalanító-bőrfeszesítő hatáshoz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X