Főoldal > SZÉPSÉG > Óvd a bőröd a napon egy különleges szenzorral

Óvd a bőröd a napon egy különleges szenzorral

bőrápolásleégésnapozásnaptejUV
0

Írta:

A La Roche-Posay a viselhető technológia segítségével játékosan megtanít a napon való helyes viselkedésre!

A felhasználók a MY UV PATCH mobilalkalmazás segítségével beszkennelik a My UV Patch szenzort, amely elemzi a fotoérzékeny festék-négyzeteket az UV-sugárzás mértékének meghatározásához. Az applikáció egy algoritmus segítségével a felhasználó adatai alapján – fototípus, bőrtípus, földrajzi hely és időjárási viszonyok – információkat generál a megfelelő viselkedésről és a használandó védelemről. További információk: www.ovjaboret.hu

Hogyan működik?

  • rugalmas (együtt mozog a bőrrel), légáteresztő szenzor.
  • Különböző árnyalatú kék és fehér négyzetekből áll, amelyek fényérzékeny festéket tartalmaznak.
  • Több napig is használható (kb. 3-5 nap). Érzékeny bőrűek is hordhatják.
  • A My UV Patch szenzort egy mobilapplikációval kell használni, melynek segítségével egyénre szabott információkat kapunk a napon való tartózkodás alatt. A szívet egyszerűen be kell szkennelni (QR-kódhoz hasonlóan). Az applikáció már magyar nyelven is elérhető!
  • Az alkalmazás figyelembe veszi az egyéni fototípust és személyre szabott adatokat ad az UV-index alapján. Segít abban is, hogy mikor kell a fényvédő készítményt újra felvinni.
  • Kiváló oktatási eszköz gyermekek számára is, akik így játszva elsajátíthatják a napon való tartózkodás helyes szabályait.

Tanuld meg a napon való helyes viselkedést, és tanítsd meg gyermekeidnek is játékos módon a világ első, hajszálnál is vékonyabb, rugalmas, bőrön viselhető UV-szenzorával, amely 2018-ban már magyar nyelvű mobilalkalmazás segítségével ad személyre szabott visszajelzést.

Forrás: La Roche-Posay


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X