Főoldal > SZÉPSÉG > Csak a legszükségesebb – új Aqualia Thermal

Csak a legszükségesebb – új Aqualia Thermal

arcbőrbőrszépségVichyvízvízháztartás
0

Írta:

Letisztult formula pontos összetevő-arányokkal a bőrsejtek vízháztartásának optimális egyensúlyáért. Az eredmény: nedvességgel intenzíven feltöltött, kisimult arcbőr.

Normál körülmények között a bőr naponta ½ l vizet veszít. Az elvesztett víz mennyisége edzés során (akár 2 liter), futáskor (akár 1,6 liter) vagy repülőn utazva megsokszorozódik. Hogyan oldják meg ezt a sportolók? Izotóniás hidratáló oldatokkal, amelyek vizet, ásványi anyagokat és cukrot tartalmaznak: olyan összetevőket, amelyek hosszú ideig hidratálnak.
Ez a megoldás ihlette a Vichy Laboratóriumot, hogy megújítsa az Aqualia Thermal arcápoló családot, amley most 97%-ban természetes eredetű összetevővel (ásványi anyagokban gazdag termálvíz, növényi cukor és növényi hialuronsav) készült.

Természetes, tiszta, hatékony

Ezek az innovatív arckrémek csak 20 összetevőt tartalmaznak. Nincsenek benne szilikonok vagy olajok. Az összetevők 97% -a természetes eredetű.

Hialuronsav 
A búza erjesztésével előállított nagy molekulájú hialuronsav vízmegkötő védőréteget hoz létre a bőr felszínén, ami azonnali teltséget ad a bőrnek.

Vichy termálvíz
A francia vulkánok területén született. Természetes összetevő, amely 15 nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz. Erősíti a bőr ellenállóképeségét a külső hatások ellen.

Mannóz (növényi cukor)
Bükkből vagy juharból vonják ki. Természetes vízmegtartó hatású. Erősíti a sejtkohéziót a transzepidermális vízveszteség csökkentése érdekében.

Nátrium PCA
Serkenti a bőr NMF (Natural Moisturizing Factor) szintézisét. Vízmegkötő tulajdonsága segít megtartani és a bőrbe zárni a nedvességet.

Könnyű és gyengéd ápolás

A megújult Aqualia Thermal két változatban kapható – gazdag és könnyű. Mindkét változat hipoallergén, és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett érzékeny bőrön tesztelt. Akár 48 órán keresztül hidratálja az időjárás változása, a stressz és a környezeti szennyezőelemek hatásaitól szenvedő vízhiányos bőrt.

RICH – GAZDAG ÖSSZETÉTEL Erősen vízhiányos, normál-száraz bőrre A bőr erősen hidratált, táplált és élettel teli lesz. A textúra finom, gyorsan felszívódik és nem ragad.
LIGHT – KÖNNYŰ ÖSSZETÉTEL Vízhiányos, normál-kombinált bőrre A bőr gyengéden hidratált és kiegyensúlyozott lesz. Könnyű, pillanatok alatt felszívódó formula.
SZÉRUM – Szérum a még intenzívebb hidratáláshoz. Használata után a bőr intenzíven hidratált és felüdült lesz, a finom vonalak kevésbé láthatóak. Nagyon könnyű, friss textúra. Minden bőrtípusra. Hipoallergén, bőrgyógyásazti ellenőrzés mellett tesztelt. Bármilyen arckrém alá használható.

Az új csomagolás kifejlesztésénél a Vichy Laboratóriumot az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz hazája, a francia vulkánok és nak a természet által kialakított formája ihlette.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X