Főoldal > SZÉPSÉG > Légy bátor, vesd bele magad egy tiltott világba

Légy bátor, vesd bele magad egy tiltott világba

Givenchyillatparfümreklám
0

Írta:

A könnyed elegancia úttörőjeként, Hubert de Givenchy új látásmóddal, klasszikus stílusban, de rendkívül újító módon közelítette meg a divatot és elsőként adott szabad kezet a nőknek ruháik variálásában.

Hubert de Givenhcy és múzsája Audrey Hepburn közti szoros barátság gyümölcse a kifejezetten Audrey Hepburn számára megalkotott parfüm, a L`Interdit volt a Givenchy Ház első merész illata.

A TILTOTT BORZONGÁS

A 2018-ban újjászületett L`Interdit  Eau de Parfum egy időtlen, klasszikus illat, a szabadság előtti tisztelgés.

A GIVENCHY Ház új kompozíciója arra csábít, hogy legyen bátorságunk átlépni a konvenciókon, tapasztaljuk meg a szabadság és a tiltott érzések izgalmát. A szabadság kulcsa a merészség, az élet örömei a félelmeinken túl lakoznak.

EGY HATÁROZOTTAN UNDDERGROUND VIRÁG

A MODERN NŐIESSÉG ERŐTELJES, FELEJTHETETLEN SZIMBÓLUMA

A L`Intedit Eau de Parfum a nemes fehér virágok és a mély, fekete akkordok tiltott egyesüléséből életre kelt kifinomult, erőteljes elegancia. Egy ragyogó, bódító fehér virágcsokor narancsvirágból, jázminból és a tubarózsából, amit a sötét jegyek, a vetiver és a pacsuli érzéki, füstös, fás akkordjai ellenpontoznak.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3. WARNING ! ALL PRINTING EXECUTED BY SUPPLIERS MUST USE HIGH-RESOLUTION IMAGES FROM COMMUNICATION GUIDELINES.

AZ EGYSZERŰSÉG ÉS A KIFINOMULTSÁG TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA

A L`Interdit egy igazi talizmán, ami erőt ad saját magunk felfedezéséhez.

Az új illat flakonja tisztelgés az 1957-es nagy klasszikus előtt. Időtlen, mégis radikálisan modern műalkotás. Letisztult, érzékeny, mint egy törékeny nő. A külső csomagolás belseje váratlan, intenzív vörös színbe öltözött és Monsieur de Givenchy kézjegyét rejti.

TEHETSÉG ÉS MERÉSZSÉG

A reklámfilm hősnője a filmválasztásaiban is merész színésznő, Rooney Mara, generációjának egyik legtehetségesebb alakja, aki azt bizonyítja, hogy semmi nem lehetetlen, ha van bátorságunk hűek maradni önmagunkhoz.

Az új L`Interdit reklámfilmje a párizsi metró underground világában játszódik. Hősnőnk elmerül ebben a misztikusan izgalmas, erőteljes és mégis nyugalmat árasztó világban, amihez a bátorságot az igazi erőt jelentő parfümjéből meríti. Az élmény felszabadító.

Az illat 2018. szeptember 15-től kapható 35, 50 és 80 ml-es kiszerelésben a parfümériákban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X